• Ledenadministratie

  Wil jij lid worden van SC Millingen of wil je kijken of voetballen iets voor jouw is? Dan vind je op deze pagina alle informatie over onze vereniging en hoe jij je aan kunt te melden.

  Jeugd
  Senioren
  Contributie
  Wijzigen gegevens
  Afmelden

  Jeugd

  Inschrijven bij de jeugd van SC Millingen is mogelijk vanaf de leeftijd van 5 jaar. Zowel jongens als meisjes zijn van harte welkom bij onze club.
  Heb je nog nooit gevoetbald en wil je eerst kijken of je dit wel leuk vind, dat kan. Meld je dan hier aan. SCM neemt dan contact met je op waarna je 4 keer kunt mee trainen met een team in jouw leeftijdscategorie. Het spelen van wedstrijden om te oefenen kan helaas niet.

  Senioren

  Inschrijven als lid voor een seniorenteam kan via dit aanmeldingsformulier. Zorg dat het formulier volledig wordt ingevuld want alleen dan kan SC Millingen jouw aanmelden bij de KNVB.

  Voetbal je op dit moment al bij een andere vereniging dan zal er, nadat wij jouw hebben aangemeld, een goedkeuring moeten komen van jouw huidige club. Zodra die er is en er is een spelerspas, dan ben je speelgerechtigd en neemt een lid van de TC Senioren contact met jouw op met betrekking tot het team waar je in gaat spelen.

  Contributie

  Voor seizoen 2023-2024 gelden de navolgende contributiebedragen:

  Seniorenleden                               per jaar    € 234,00           per kwartaal         € 58,50 

  Juniorenleden  (vanaf JO 14)     per jaar    € 171,00            per kwartaal         € 42,75 

  Pupillenleden                              per jaar    € 140,00           per kwartaal          € 35,00                                                                                             
  Rustende leden                            per jaar    €  73,00            per kwartaal          €  18,25                                                                                         

  In de algemene ledenvergadering van 10 juli 2023 zijn deze contributiebedragen vastgesteld.

  De contributie wordt per kwartaal geïncasseerd maar het lidmaatschap voor spelende leden kan alleen voor een heel seizoen worden aangegaan. Dat betekent dus dat spelende leden contributieplichtig zijn voor het hele seizoen: 1 juli - 30 juni. Een uitzondering wordt er gemaakt voor nieuwe leden, die een proeftijd van 3 maanden krijgen. Het betalen van de contributie kan alleen door middels van automatische incasso geschieden. Een eventuele stornering van een onjuiste incasso zal binnen 30 dagen moeten worden ingediend.

  Voor vragen over afgeschreven contributie kan contact opgenomen worden met Toon Wolsing, Zeelandsestraat 46, TEL: 0481-433141

  Bankrekeningnummer tbv contributie.
  Rabobank NL76RABO0134403924

  Wijzigen gegevens

  Ga je verhuizen, heb je een ander telefoon nummer of e-mail adres of ben je van bank veranderd, dan kun je deze wijzigingen doorgeven door een mailtje te sturen naar ledenadministratie@scmillingen.nl.

  Afmelden

  We vinden het erg jammer als je weg wil bij SC Millingen. Er kunnen natuurlijk goede redenen zijn waarom, maar mocht je uit onvrede bij SC Millingen weg willen, dan horen wij graag waarom. Je kan jezelf afmelden en de reden van afmelding doorgeven door een email te sturen naar ledenadministratie@scmillingen.nl met vermelding van je naam, adres en geboortedatum.

  Afmeldingen moeten uiterlijk eind april bij de ledenadministratie ingediend worden om ook de afmelding bij de KNVB netjes te kunnen afhandelen.