• UPDATE CORONA REGELS TOT EN MET 25 JANUARI 2022

  15 jan 2022
 • De volgende regels zijn van toepassing vanaf 15 januari 2022:

  Er mag in teamverband getraind worden en onderlinge wedstrijden met andere teams van SC Millingen zijn toegestaan.

  Publiek/ouders etc. is/zijn helaas nog niet welkom op ons sportpark De Hove. De poort aan de Heerbaan blijft op slot. Indien er trainingen en/of onderlinge wedstrijden zijn dan hebben spelers toegang via poort aan Hoefseweg. Daarnaast geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden en trainingen, zoals bestuursleden, scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers.

  Kantine is gesloten.

  Benedenverdieping, kleedkamers en toiletten zijn zoveel mogelijk open. Vanaf 13 jaar is het dragen van een mondkapje verpicht. Daarnaast is vanaf 18 jaar een CTB (Corona Toegangs Bewijs) verplicht. 

  Gelet op de wederom korte voorbereidingsperiode zal nog niet alles vlekkeloos verlopen. We proberen met zoveel mogelijk werkbare oplossingen te komen. Nogmaals: we begrijpen heel goed dat de maatregelen vervelend zijn, maar het is belangrijk dat we allemaal onze verantwoordelijkheid (blijven) pakken. Vriendelijk verzoek: ga geen discussies aan over het nut en noodzaak van de maatregelen. Toon begrip en ga niet met onze (vrijwillige) toezichthouders en/of teamleiding in discussie. Dit zijn namelijk vrijwilligers, clubgenoten en/of mensen die gewoon hun hobby voor onze vereniging uitvoeren. Behandel elkaar met respect.

  Zodra RIVM regels veranderen of KNVB nieuws heeft wordt de inhoud van dit artikel daarop aangepast.