• SV HEUMEN 1-SC MILLINGEN 1 UITSLAG 1-5

  30 okt 2022
 • Op een zonnige middag een veld met veel te hoog gras werd deze wedstrijd gespeeld. SC Millingen had Heumen meteen in de wurg greep en fanatiek werd er gejaagd en gevochten om iedere bal. Aanval na aanval rolde richting het Heumense doel, Rick Vermeulen schoot in 3de minuut de bal tegen de lat en dat was de voorbode. De volgende voorzet van Owen Schenning werd door Sam van der Velden keurig ingekopt 0-1. Heumen spartelde nog even tegen en deed aandoenlijk zijn best maar meer kwam er niet uit hun schoenen. Verdedigen ging met forse trappen en soms moeizaam. Bij een aanval kreeg uiteindelijk Sam van der Velden de bal en liet zich niet aftroeven en kegelde de bal in het doel 0-2. SC Millingen ging enthousiast verder en bij een aanval wat later vond Frenkie Huisman met een juiste scherpe dieptepass Rik Vermeulen, die was op tijd vertrokken omzeilde zo de buitenspelval en ging alleen op de doelman af, maakte geen fout een schoof de bal netjes in de hoek. 0-3. Tja, hoelang was dat geleden maar toch scoorde Heumen uit een corner door een verdediger die inkopte. Vreemd maar het gebeurde toch. 1-3

  Rust en even allemaal de kantine in.

  Na de rust viel SC Millingen weer aan. Heumen bood nog even tegenstand tot 20 minuten na de rust. Eerst scoorde Owen Schenning de 0-4. Wat later werd hij binnen de 16 meter gevloerd. De scheidsrechter was onberispelijk en legde de bal op de stip en Loek Huisman scoorde de 1-5. Nog ruim 20 minuten te gaan en Heumen was op, maar Millingen speelde tot de 16 meter prachtig voetbal en daarna werd voor persoonlijk succes gekozen. En waar eerst het teambelang prevaleerde kwam nu dus het persoonlijk belang en dat was jammer want het had gemakkelijk veel meer kunnen zijn qua uitslag maar dus nu ff niet. Er werden nog enkele spelers gewisseld maar er kwam geen verandering meer in de stand. Maar al met al weer een stap gezet naar beter voetbal en scoren.

  Zondag a.s. de derby van de Duffelt: SC Millingen tegen SVO/VVLK.

  Beide clubs wonnen vandaag met 5-1. Doen op de ranglijst niet  voor elkaar onder. We hopen op een mooie wedstrijd en om de sfeer te verhogen is de muziek besteld.

  De aanvang is om 14.30 op Sportpark de Hove. Scheidsrechter is de heer Roenhorst.