RKHVV 3 - Sc Millingen 2

Op maandagmorgen om 10.35 trapten beide elftallen af op het sportpark van W.V.W. in Weurt. Enkele oud gedienden zoals Hans Potjes en Tonny van den Broek waren er ook.
Veel toeschouwers uit Millingen waren er ook.
Millingen 2 moest toch het reserve tenue aan van de scheidsrechter.
Na de aftrap begon Millingen 2 voortvarend en scherp aan het duel. Dat leidde tot wat aanvallen en in de tiende minuut was het raak toen Loek Huisman even de ruimte kreeg en de bal in de verre hoek krulde buiten bereik van de keeper en wat verdedigers. 1-0.
Millingen drukte niet door en volkomen onnodig ging men iets achteruit voetballen en werden veel ballen ingeleverd en bleef de tegenstander in leven. Hun linksback met ijzeren longen was een plaag en toen een bal net voorlangs het doel van Niels Agelink ging hapten veel supporters naar adem.
Toch werd de rust gehaald met de 1-0 voorsprong.
Na de rust keerde Niels Janssen niet meer terug en moest voor onderzoek naar een ander oord.
RKHVV kwam opzetten maar creërde geen echte kansen en een bal voorlangs was het enigste wapenfeit.
Millingen kreeg een corner en Koen Janssen de zoon van..... stond vogelvrij en kopte de bal perfect naar de grond en in het net. 2-0.
RKHVV was nog niet bekomen van deze klap toen keeper verkeerd uittrapte en Bram Sonsbeek dit buitenkansje benutte. 3-0.  Vreugde en de strijd was gelopen. Toen de scheidrechter uiteindelijk affloot had Sc Millingen 2 voor het tweede jaar de promotie/degradatie wedstrijden overleefd. Een felicitatie waard maar de vraag blijft dan: dat had niet zo ver moeten komen. Maar goed trainers genoeg hebben we om dat te beoordelen. Doel is weer gehaald en met een nieuw elftal gaan we het nieuwe seizoen in. Fijne vakantie allemaal.