Clubkascampagne

W.V.W. 1 - Sc Millingen 1 op donderdag 20 december

Een korte weergave: Omdat onze vaste verslaggevers verhinderd waren op donderdag 20 december wisten we alleen de uitslag en de doelpunten makers Maarten Smits en Niels Wingels.
Het verzetten van de wedstrijd op verzoek van Sc Millingen had wat voeten in de aarde en de weergoden deden het ergste vrezen.
Maar op een bijveld werd met verlichting afgetrapt. In de krant heeft u kunnen lezen dat een W.V.W. speler ongelukkig terecht kwam en achteraf werd bekend dat hij zijn scheenbeen gebroken heeft. Vanaf deze plaats beterschap voor die speler.
W.V.W. speelde pittig en good old Koen Wintjes deed ook mee aan de Weurtse zijde.
Na de doelpunten werden enkele spelers van Millingen gewisseld uit voorzorg.
Drie welkome punten net voor de korte winterstop.
We blijven op de 3e plaats en op ooghoogte met Ewijk en de Boys uit Groesbeek.
Op 20 januari 2019 beginnen we weer met een thuiswedstrijd tegen SCP.
Allemaal fijne feestdagen en een fijne jaarwisseling. En dat 2019 een goed. sportief en gezond jaar moge worden.