VVLK 1 - Sc Millingen 1

Op deze zonnige zondagmiddag vertrok Sc Millingen 1 met de fiets naar het pittoreske Leuth om daar tegen de plaatselijke trots te voetballen VVLK 1.
Twee weken eerder was het 2e van Sc Millingen op een mooie zomeravond te gast en werd het 2-2.
Na eerst met de scheidsrechter het mobiele wedstrijdformulier te hebben gecorrigeerd en met de VVLK bestuurders gebabbeld te hebben zagen we vanaf de aftrap Millingen 1 ten aanval trekken en was het Frenk Huisman die de score opende met een droge knal uit een vrije trap.
De score liep op tot 0-7 met de rust en na de rust was het even rustig en kon VVLK even op adem komen.  De 8-0 viel en daarna was slapjes verdedigen gaf VVLK de eretreffer.
Millingen gaf daarna weer gas en de score liep op naar 1-11 en toen dacht de scheids die nog naar zijn huis in Apeldoorn moest na 80 minuten dat het genoeg was. VVLK liep op het tandvlees.
Het was na afloop nog even gezellig in de kantine en op het grasveld.
Komende zondag komt voetbalvereniging Stokkum dat vandaag met 0-5 verloor van Achilles zondag op bezoek in Millingen.
‚Äč

Hoefseweg 21