Trekvogels 1 - SC MIllingen 1

Uitslag: 3 - 3

Millingen is ineens onklopbaar, kopte De Gelderlander van de week na de remise in Haalderen. En vandaag bleef die stelling na een spectaculaire pot voetbal overeind. 

Na 25 minuten voetbal schoot Trekvogels voor het eerst de bal richting veste van keeper Haukes. De inzet van Brian Janssen had de Millingen goalie gemakkelijk kunnen stoppen maar hij liet de bal langs zich heen gaan: 1-0. Tien minuten later stond de stand gelijk. Willem van Deelen schoot keihard tegen de paal waarna Menno Houkes de terugspringende bal in het net schoof: 1-1. De thuisclub ging toch met een voorspong rusten. Jesse Wattimury soleerde door de Millingen defensie en werd net in de 16 aangetikt: penalty. De Marco van Ginkel van de 3e klasse D Sander Geerts (hij mist nooit) benutte dit buitenkansje: 2-1. 

In hoofdstuk 2 kwam Millingen al snel terug. Niels Wingels schoot de bal vanaf links fraai in de korte hoek: 2-2. De bezoekers gingen beter voetballen maar kwamen opnieuw op achterstand. Een voorzet van Trekvogels linksback Bah Alagie werd door Tim van den Hurk in eigen doel gewerkt: 3-2. Millingen kon opnieuw aan de bak. Maar de ploeg gaf niet op en toonde nogmaals veerkracht. Rick Wolsing leek de 3-3 binnen te koppen maar arbiter van Dongen keurde de treffer af wegens voorafgaand duwen. De 3-3 eindstand zou toch nog vallen. Millingen aanvoerder Randy Vermeulen blokte eerst een Trekvogels uitval en punterde van buiten het strafschopgebied de bal in het net. In de laatste 5 minuten liep Rick Wolsing tegen zijn tweede gele kaart op en wist Chiem Haukes net op tijd te voorkomen dat Trekvogels alsnog zou winnen.  

Drie goals vandaag voor SC Millingen en dat is knap - de tegenstander scoorde even vaak maar Trekvogels had daarbij 3 maal de hulp van de blauw zwarten.    

Opstelling SC MILLINGEN:   

Chiem Haukes, Robin van der Hoeven (Rick Wolsing), Randy Vermeulen (aanvoerder), (Joris Wingel)s), Rik Vermeulen,  Dave Neijenhuis, Menno Houkes, Tim van den Hurk, Niels Wingels, Willem van Deelen (Frenk Huisman), David Rüben en Sam van der Velden.  

Opstelling TREKVOGELS: 

Gino van Altena, Daan Buiting, Mitch Peters (aanvoerder), Joost Meuleman (Gijs van den Broek), Bah Alagie, Brian Janssen, Sander Geerts, Tom Buiting (Johny Jacobs), Koen Lenssen, Leroy van Zanten (Jeffrey Berkenhagen) en Jesse Wattimury.  

Scheidsrechter Jonathan van Dongen uit Nijmegen.    

Verslaggever Hein van de Wal

 

 

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn