SV Nijmegen 1 - SC Millingen 1

Uitslag: 2 - 1

Alle snode plannen van Millingen verdwenen al na 1 minuut in de prullenmand. Toen stond er namelijk al een 1-0 stand op het scorebord. Een vrije trap van Amer Begovic werd door linksback Nathan Pigot gemakkelijk binnen gekopt. De blauw zwarten bakten er in de eerste helft weinig van, Nijmegen keeper Oztürk behoefde slechts twee keer handelend op te treden. Eerst moest hij een knal van Sam van der Velden onschadelijk maken en de tweede keer was bij een corner die in zijn domein neer daalde. Millingen bleef slordig spelen en hield het op 1-0 door een paar fraaie reddingen van Chiem Haukes die twee inzetten van Jeffrey Peeters wist te keren. Toch werd het pal voor rust 2-0. Daniel Golsby kreeg de tijd en ruimte om voor Nijmegen opnieuw te scoren. 

Na de thee werd het weer slechter maar zagen we SC Millingen beter gaan voetballen. De bezoekers waren de baas op het veld hetgeen ook kwam omdat de conditie bij Nijmegen af begon te nemen. Willem van Deelen en Danny Penninx waren dichtbij een treffer en ook Loek Huisman had hem in gedachten. Zijn schot werd geblokkeerd door Keeper Öztürk waarna Sam van der Velden de rebound in schoof: 2-1.De mooiste kans op de gelijkmaker was voor invaller Rick Wolsing, hij kon de
hoek uitzoeken na een precieze voorzet van Sam van der Velden. Wolsing kopte echter over de kruising. Millingen had gezien het 2e hoofdstuk een remise verdiend maar het zat er niet in vandaag.

De wedstrijd werd verloren maar toch viel er nog iets te vieren, de goal van Sam van der Velden betekende namelijk het 1000e competitie doelpunt van de fusieclub sinds 1 april 1997.

 Opstelling SC MILLINGEN:   

Chiem Haukes, Randy Vermeulen (aanvoerder) (Robin van der Hoeven), Menno Houkes, Daan Arnts, David Rüben, Loek Huisman, Bram Slotboom, Willem van Deelen (Noud Reekers), Dirk
Spann, Danny Penninx (Rick Wolsing) en Sam van der Velden. 

Opstelling SV NIJMEGEN: 

Deniz Oztürk, Stan van Duuren (Tim van de Broek), Jaromir Alphenaar, Amer Begovic (aanvoerder),
Nathan Pigot, Floyd Hermsen (Dylan Wolters), Rifki Holla, Daniel Golsby, Jeffrey Peeters (Radjif Coffie), Jamie Yang en Ricardo Knoop. 

Verslaggever Hein van de Wal

 

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn