SV Hatert 1 - SC MIllingen 1

Uitslag: 2 - 1

Weer van hetzelfde laken een pak met SC Millingen, leuk aantrekkelijk voetbal maar op het eind: 0 komma 0 resultaat. Vijftien corners mochten de bezoekers vandaag nemen maar er was er geen een die daadwerkelijk voor gevaar zorgde in de defensie van Hatert. 

De thuisclub had in de eerste helft niets in te brengen, het was Millingen dat de klok sloeg maar toch stond er bij de rust 1-0 op het scorebord. David Rüben stuitte al vroeg in de wedstrijd op Hatert goalie Willemsen en die sloeg kort daarna de bal na een knal van Rik Vermeulen tot corner. Robin van der Hoeven zagen we naast koppen. Het was wachten op een doelpunt van de bezoekers maar die viel niet. Zoals gewoonlijk valt de bal dan aan de andere kant wel in het net. Het was de enige mogelijkheid voor Hatert in de eerste helft en die werd met hulp van SC Millingen tot de 1-0 verwerkt. Millingen keeper Haukes ging onder een hoge bal door en tot verbazing van vriend en vijand stond Calvin Groenen helemaal ongedekt klaar om het leder binnen te koppen.  

Millingen gaf niet op maar zag dat keeper Johnny Willemsen steeds meer een sta in de weg werd. Hij hield zowel Rik Vermeulen als Robin van der Hoeven van de gelijkmaker af. Na de thee bleef Hatert lang overeind want Willemsen trok als een magneet alle ballen naar zich toe. Ook al deden Rik Vermeulen en Niels Wingels (2 keer) nog zo hun best. Toch kwam Millingen langszij in de 61e minuut, een voorzet van Rik Vermeulen werd door Sam van der Velden in de touwen gekopt: 1-1. De Millingse aanhang ging er eens goed voor zitten want er zat meer in het vat, dacht men. Niets van dit alles want de match leek op een remise uit te draaien.  

In de extra tijd werd het zelfs een drama voor de ploeg uit het Rijndorp. De achterhoede reageerde veel te laks bij een vrije trap van Hatert, de voorzet kwam richting goal en werd uiteindelijk door een Millingse speler in het eigen doel getrapt: 2-1. Over en uit ! We zagen een gezapige wedstrijd. Arbiter Hofman had op een pittig potje degradatievoetbal gerekend maar kon na afloop niet anders concluderen dan dat het een tamme wedstrijd was geworden. Alle mee gebrachte kaarten kon hij dan ook op zak houden. En Millingen speelde weer voor Sinterklaas en vertrok met lege handen naar huis.  

Opstelling SC MILLINGEN:   

Chiem Haukes, Robin van der Hoeven (Frenk Huisman), Randy Vermeulen (aanvoerder), Rik Vermeulen,  Dave Neijenhuis, Menno Houkes (Rick Wolsing), Niels Wingels, Willem van Deelen (Joris Wingels), Tim van den Hurk, David Rüben en Sam van der Velden.  

Scheidsrechter Herman Hofman uit Bennekom.      

Verslaggever Hein van de Wal

 

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn