SCE 1 - Sc Millingen 1

Het was warm op het kunstgrasveld bij SCE in Nijmegen. Scheidsrechter Meijja startte de partij.
Een nieuw SCE met veel nieuwe gezichten en Millingen speelde zonder Dirk Spann die zijn schorsing uitzat en Sam van der Velden die nog geblesseerd is.
Na wat heen en weer voetbal lag opeens de bal in het net van Millingen, een ver schot met de wind mee dat doelman Hanssen volledig verraste. Na veel gevlag van de SCE grens werd het uiteindelijk toch 1-1 toen een aanval door mocht gaan. Maarten Smits scoorde. Vlak voor rust kreeg Millingen een penalty tot verbazing van velen. Maarten Smits nam hem en helaas in de handen van de keeper. Rust meteen. Zo zou je 2-1 voorstaan en 5 minuten na de rust was het 2-1 toen doelman Hanssen in de korte hoek gepasseerd werd. Dus Millingen weer in de achtervolging. En na een behoorlijke druk op SCE was het Maarten Smits die de SCE doelman te vlug af was, Die dacht een voorzet te pakken maar een voetje was hem voor. Millingen had duidelijk de laatste adem en SCE moest zich beperken tot counteren en werd nog een keer gevaarlijk. Millingen had meer overtuiging en had nog de winnende goal kunnen scoren. Maar dat lukte niet en daar waar we een paar jaar verloren werd nu een verdiend punt meegenomen.
Aanstaande zondag om 14.30 speelt Millingen thuis tegen nieuwkomer DSZ uit Boven Leeuwen.

‚Äč