SCE 1 - SC Millingen 1

Uitslag: 2 - 2

SCE had op Paaszaterdag niet alleen met 3-2 verloren in Weurt van WVW maar zag ook Roel van Wijk en Cherano Hasselbaink tijdens die wedstrijd geblesseerd uitvallen. Toch had de ploeg thuis tegen Millingen er alle vertrouwen in.  

De bezoekers maakten al snel een goal toen Daan Arnts een vrije trap van Niels Wingels binnen werkte. De treffer werd echter vanwege off side afgekeurd. In de 14e minuut moest de man van het scorebord wel aan het werk. De defensie van Millingen liet zich de kaas van het brood eten en daar maakte de rappe Nicky Sander optimaal gebruik van: 1-0. Aan de andere kant ontstonden er kansen voor Niels Wingels en David Rüben maar doelpunten leverde het niet op. Dankzij een prima genomen vrije trap van Niels Wingels kwam Millingen in de 38e minuut langszij. Dat werd ook de stand halverwege omdat Chiem Haukes twee keer pal achter elkaar zijn talenten toonde door inzetten van de thuisclub te keren. 

In de 57e minuut stond Rik Vermeulen aan de basis van de 1-2, zijn free kick kwam in een kluwen van spelers terecht waarna Menno Houkes vanaf de rand van de 16 perfect uithaalde. Van een denderend vervolg was geen sprake meer. SCE gaf niet op en zag Chiem Haukes inzetten van Omar Benjeddi en Pascal Sevenich pareren. Vijf minuten vóór het eindsignaal egaliseerden de bewoners van De Lindenholt de stand. Wederom de slimme en behendige Nicky Sander (de gevaarlijkste man van de thuisclub) schoot de bal opnieuw in de touwen: 2-2. Een terechte uitslag !  

Opstelling SC MILLINGEN:   

Chiem Haukes, Randy Vermeulen (aanvoerder), Daan Arnts, Menno Houkes, Robin van der Hoeven, Niels Wingels (Rick Wolsing), Bram Slotboom, Dirk Spann, Rik Vermeulen, David Rüben (Loek Huisman) en Maarten Smits.  

Opstelling SCE:   

Anthony Wefer, Martin Sluijs, Damian Kregting, Richard Schür (aanvoerder), Luuk Schiphorst
(Robbin van Zandvliet), Omar Benjeddi, Pascal Sevenich, Mike Roos (Maarten van Breda), Khalid Samaoui, Nicky Sander en Jayrell Terziyan (Jeff Ngola).    

Verslaggever Hein van de Wal

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn