SC Millingen 1 - WVW 1

Uitslag: 3 - 0

SC Millingen hield de drie punten in huis en had daar slechts een half uur goed voetbal voor nodig. De eerste helft was om bij in slaap te vallen en kan in 1 zin worden omschreven: kop kans Rik Vermeulen: over en redding Chiem Haukes op een inzet van WVW linksbuiten Stan Toonen. Daarmee was de koek op. 

Na de thee werden de bezoekers steeds brutaler, zij kregen twee mooie kansen, Tees van den Rijk knalde op de lat en kort daarna wist Etienne van Trigt een fraaie mogelijkheid niet te verzilveren. Ja en dan vallen de goals natuurlijk aan de andere kant. Robin van der Hoeven nam snel een vrije trap richting Rik Vermeulen die geen fout maakte: 1-0. De blauw zwarten schakelden nog een tandje bij en dat werd WVW te veel. Op aangeven van Niels Wingels maakte Loek Huisman zijn eerste SC Millingen goal: 2-0. Met de spanning in de wedstrijd was het gedaan. Rick Wolsing bepaalde de eindstand uiteindelijk op 3-0. Het publiek werd op nog 1 extraatje getrakteerd. Robin van der Hoeven
bracht de bal bij Rick Wolsing die doorschoof naar David Rüben. Zijn doorzetten werd helaas niet beloond. 

Trainer Sven Jeüriens was vandaag tevreden over zijn team, tenminste wat de tweede helft betrof. Sam van der Velden zat vandaag geblesseerd aan de kant. Toch kwam hij nog in actie. Hij mocht de winnende nummers van de loterij via de geluidsinstallatie bekend maken.

Opstelling SC MILLINGEN:   

Chiem Haukes, Randy Vermeulen (aanvoerder), Daan Arnts, Menno Houkes, Robin van der Hoeven, Niels Wingels (David Rüben), Bram Slotboom, Dirk Spann, Rik Vermeulen, Loek Huisman
(Rick Wolsing) en Maarten Smits (Danny Penninx).   

Opstelling WVW:    

Luuk Magdelijns, Mike van den Broek (Marnix den Ouden), Danny Smits, Maikel van Betuw, Stefan
van Boxtel (Patrick Roghmans), Koen Wintjes (aanvoerder), Joey Jans, Tees van den Rijk, Etienne van Trigt, Sander Aalbers (Art van den Rijk), en Stan Toonen. 

Verslaggever Hein van de Wal

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn