SC Millingen 1 - Trekvogels 1

Uitslag: 2 - 2SC Millingen bleef in een aantrekkelijke partij voetbal ongeslagen, maar had alle moeite met Trekvogels..

De bezoekers hadden het eerste half uur een overwicht en kwamen mede door het slordig uitverdedigen van Millingen veel in balbezit. Namens de Vogels kopte Wattimury over en een halve omhaal van Jacobs verdween over de kruising. In de 22e minuut kregen de groen-zwarten een penalty en die werd door Sander Geerts onberispelijk ingeschoten: 0-1. Na 30 minuten kwam Millingen meer uit haar schulp en trokken zij ten strijde richting het vijandelijke doel. 1-1 kwam op het scorebord door Sam van der Velden die goed voorbereidend werk van Niels Wingels afrondde. Vijf minuten later konden de gasten opnieuw juichen, Jesse Wattimury werd in stelling gebracht en die kon de hoek uitzoeken: 1-2. Pal voor rust kwam Millingen langszij, Rik Vermeulen stond aan de basis waarna Wingels Sam van der Velden in staat stelde de stand te egaliseren: 2-2. Trekvogels trainer van Haaren was not amused en liet dat in woord en daad blijken. 

Na de thee stelde Wattimury Millingen keeper Haukes op de proef maar die pakte de hard ingeschoten bal prima vast. In de 65e minuut leken de bezoekers er met de winst vandoor te gaan. Koen Lensen tikte van dichtbij in maar de grensrechter van Millingen had buitenspel geconstateerd en dat nam arbiter Buurman over. Aan de andere kant keerde Trekvogels keeper Van den Dobbelsteen een inzet van Niels Wingels met de voet en kopte Tim van den Hurk recht in de handen van dezelfde goalie. Met nog 20 minuten te spelen moest arbiter Buurman uitvallen vanwege een blessure. Gelukkig stond collega Ben de Jong uit Wijchen langs de kant en die nam de honneurs verder waar. Chiem Haukes zorgde ervoor dat de remise voor Millingen niet in gevaar kwam: met een 3–tal reddingen wist hij zijn heiligdom verder schoon te houden.

Opstelling SC MILLINGEN:  

Chiem Haukes, Rick Wolsing, Robin van der Hoeven, Randy Vermeulen, Dave Neijenhuis, Menno
Houkes, Frenk Huisman, Tim van den Hurk (aanvoerder), Rik Vermeulen, Niels Wingels en Sam van der Velden.   

Opstelling TREKVOGELS:  

Mitch van de Dobbelsteen, Leroy van Zanten, Mitch Peters (aanvoerder), Gijs van den Broek, Nikolai Nikolaev (Joost Meuleman), Sander Geerts, Tom Buiting (Brian Janssen), Johny Jacobs, Daan Buiting, Koen Lenssen en Jesse Wattimury (Jeffrey Berkenhagen).  

Arbiters: Johan Buurman uit Beneden Leeuwen en Ben de Jong uit Wijchen.   

Verslag: Hein van de Wal

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn