Sc Millingen 1 - SV Ho Nie

Op een frisse vrijdagavond zagen we een leuke wedstrijd. Millingen gaf weer jong talent de kans en onze gasten die in de Landesliga spelen het derde duitse amateur nivo waren bijna compleet.
Een tweede team hebben ze niet.
Honie zette meteen flink veel druk op Sc Millingen en dat was even wennen, de eerste 10 minuten was het proberen eruit te komen. Maar dat houdt SV Honie niet vol en dat bleek ook. Millingen kwam eruit met af en toe zeer goed voetbal.Enkele kleine kansjes kwamen er na goede voorzetten vannThom Celissen. Maarten Smits harde schot werd van de doellijn gehaald. Minpunt was het uitvallen van doelman Paul Hanssen met een spierblessure. Er was geen reserve keeper dus trok Rick Wolsing de plunje aan en verdedigde het doel met verve.
Ruststand was 0-0
In de tweede helft nam Cas van der Leij de plaats in van Daan Arnts, Loek Heijmink en Owen Schenning vervingen ook spelers. Kortom het onder 23 team speelde.
Toen Honie een bal verloor onderweg was Owen Schenning er vlug bij en lanceerde Maarten Smits die met een boogbal de goede duitse doelman kansloos liet.
Honie deed er een schepje op en ook Millingen moest weer even terug. Ook hier assistentie voor doelman Wolsing toen Bram Slotboom op de doellijn redding bracht.
Maar echt gevaarlijk werd het net meer, de nauwkeurigheid ontbrak bij de gasten.
Rene Wieland floot de wedstrijd die zeer sportief was netjes af. Een leuke opsteker voor iedereen en vooral dat de jongere spelers een klik hebben in dat team. Een compliment aan de staf en spelers.