SC Millingen 1 - SCE 1

Uitslag: 4 - 2

Maarten Smits was vandaag de gevaarlijkste man aan Millingen zijde. De spits kreeg twee mooie kansen in de eerste 10 minuten en benutte er in de 8e minuut 1 van. Dwars door het midden wist hij SCE keeper Zev de Bruijn kansloos te laten: 1-0. De thuisclub kon niet lang genieten van deze voorsprong. Nauwelijks 2 minuten later stond er al 1-1 op het scorebord. Cherano Hasselbaink liet vanaf links een lange bal vertrekken. Iedereen inclusief keeper Haukes keek erna zonder handelend op te treden. Met hulp van de tegenwind viel het leder pardoes in het net. Maarten Smits bleef eraan trekken maar keeper de Bruijn bleef hem twee keer de baas. Ook SCE deed mee, eerst lobde Kay Dreis de bal over maar de volgende ronde was het wel raak: een diepe bal van Damian Kregting arriveerde bij Pascal Sevenich en die wist met een boogbal wel te scoren: 1-2 en dat was pal vóór rust. 

Na de thee kwam SCE fel uit de starblokken maar de ploeg kreeg in de 47e minuut een domper te verwerken. Millingen kwam langszij, Niels Wingels gaf door op Maarten Smits waarna Rik Vermeulen diens voorzet niet kon missen: 2-2. De blauw zwarten gingen door. Niels Wingels schoot een vrije trap goed in en kreeg de bal in de rebound opnieuw voor de voeten. In herhaling werkte Rik Vermeulen de bal nog een keer in de touwen 3-2. SCE gaf niet op en trok met aanvoerder Schür naar voren. Hij kopte een voorzet over keeper Haukes heen maar zag dat Randy Vermeulen de bal van de lijn kopte. Spits Kay Dreis kreeg even later alle tijd en ruimte om te scoren maar zijn kopbal verdween naast het aluminium. Het slotakkoord was voor Millingen: Danny Penninx stond aan de basis, Sam van der Velden was het tussenstation en invaller Willen van Deelen drukte af: 4-2.  

Opstelling SC MILLINGEN:   

Chiem Haukes, Randy Vermeulen (aanvoerder) (Willem van Deelen), Menno Houkes, Daan Arnts, David Rüben, Niels Wingels (Danny Penninx), Rik Vermeulen (Bram Slotboom), Dirk Spann, Robin van der Hoeven, Maarten Smits en Sam van der Velden.  

Opstelling SCE:     

Zev de Bruijn, Damian Kregting, Rick Theunissen, Roel van Wijk, Richard Schür (aanvoerder), Luuk Kleinschiphorst, Nicky Sander (Jeff Nogola), Pascal Sevenich (Omar Benjeddi), Khalid Samaoui, Kai Dreis en Cherano Hasselbaink (Mike Roos).  

Verslaggever Hein van de Wal

 

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn