Sc Millingen 1 - Rood Wit 1

Onder een af en toe pittig zonnetje werd er een mooi duel in de eerste bekerronde afgewerkt op Sportpark de Hove. Sc Millingen 1 trof Rood Wit 1 weer, in de finale van de Berg en Dal cup was Rood Wit de sterkste. Vandaag na een stormachtige aanvang van Rood Wit zijde waarin doelman Haukes zich kranig weerde. Het bleef 0-0 en Millingen kreeg langzaam de overhand en zat er fel op.
En schiep ook kansen maar de Rood Wit doelman was ook op zijn post. Maar uiteindelijk moest hij ook buigen toen Maarten Smits voorzette en Dirk Spann de 1-0 aantekende en op naar de verfrissing.
Na de rust was Rood Wit sterker en de 1-1 liet niet lang op zich wachten. Millingen was er even niet en een kwartier later stond het 1-3. Maar wie dacht dat het gebeurd was had het fout. Niels Wingels nu op de rechtervleugel zorgde voor een nieuw elan. Millingen vocht zich terug en twee voorzetten van Niels werden door Dirk Spann op waarde geschat en zo werd het 3-3 na een vermakelijke wedstrijd.
Zondag vertrekt Millingen naar Sc Montferland en die spelen in Zeddam.