SC Millingen 1 - Rood Wit 1

Uitslag: 1 - 3

Net als in Breedeweg verloor SC Millingen 1 ook thuis de onderlinge ontmoeting, waardoor de
blauw-zwarten in de gevarenzone blijven vertoeven. De eerste kansen op een doelpunt waren
voor de thuisclub. Een vrije tap van Niels Wingels vertrok in de goede richting maar Rood Wit
invallerkeeper Van Megen kon de kegel keren. Ook de rebound van David Rüben ranselde de
goalie uit zijn heiligdom. En als Millingen de bal dan op de rand van de 16 van Rood Wit verspeelt, volgt er in de 10e minuut een vloeiende diepte pass op Khalid El Haddouti.  De gevaarlijke nummer 11 kreeg te veel ruimte in de defensie van Millingen en liet keeper Hanssen eenvoudig kansloos: 0-1. Twee minuten later stond het alweer gelijk. Menno Houkes kreeg 2 kansen en wist de laatste te benutten: 1-1. De gasten kwamen in de 28e minuut toch weer op voorsprong.  Bas Thijssen liet een verre voorzet vertrekken naar Mark Gunterman en die kopte het leder richting bovenhoek: 1-2. Dat werd ook de ruststand.

Na de thee liet SC Millingen zich zien, maar doeltreffend was het allemaal niet. Niels Wingels schoot over en naast de kruising, terwijl Rick Wolsing en Robin van der Hoeven de bal bij 2 prima mogelijkheden over de brandweerkazerne schoten. Rood Wit was veel effectiever, Dave Neijenhuis
speelde een heel aardige partij tegen El Haddouti, hij zat de lepe linksbuiten fel op de huid maar hij kon niet voorkomen dat El Haddouti op aangeven van Omar Nejjari de eindstand van 1-3 op het scorebord plaatste.

SC Millingen blijft op de laatste plaats van de ranglijst staan en staat nu voor een 3-tal uitwedstrijden achter elkaar, te beginnen komende zondag in Wageningen tegen concurrent ONA’53. Dat wordt een 6 punten wedstrijd, waarbij David Rüben waarschijnlijk niet van de partij zal zijn. De spits moest in de 1e helft per brancard het veld verlaten. 

Opstelling SC Millingen 
Paul Hanssen (doelman), Robin van der Hoeven, Randy Vermeulen (aanvoerder), Tim van den
Hurk, Dave Neijenhuis, Menno Houkes, Niels Wingels, Willem van Deelen (Bart Scholtens),
Rick Wolsing, David Rüben (Danny Penninx) en Sam van der Velden.

Verslaggever:  Hein van de Wal

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn