SC Millingen 1 - RKSV Driel 1

Uitslag: 2 - 5

SC Millingen toonde veerkracht, kwam terug van 0-3 tot 2-3, maar liep door een dubieuze rode 
kaart achter de feiten aan. De eerste gevaarlijke bal zagen we namens de thuisclub maar de
inzet van Joris Wingels belandde op de lat. Daarna was het bal bij de bezoekers. Han Leijser haalde uit vanaf de punt van de zestien en tot ieders verbazing betekende dat de 0-1.  Gino de Wild lanceerde Dennis Knuiman die geen fout maakte en Millingen-keeper Hanssen wist te passeren: 0-2. Namens SC Millingen schoot Dave Neijenhuis prima in maar Driel goalie Weijman wist in twee instanties het leder te keren. Nog voor een half uur gespeeld was stond er al 0-3 op het scorebord. Twan Beijer schoot in de 26e minuut een penalty feilloos binnen. Bij de thuisclub kwam Wisniewski in de ploeg en die had bijna meteen succes. Zijn knal vanuit een onmogelijke hoek werd maar te nauwer nood gekeerd. Een solo van Niels Wingels werd foutief onderbroken en dat leverde SC Millingen een strafschop op, Wingels zelf bepaalde hiermee de stand op 1-3. SC Millingen ging door en zag Tim van den Hurk na een voorzet van Robin van der Hoeven tegen de paal koppen.

Na de thee kwam SC Millingen al snel op 2-3, een voorzet van Robin van der Hoeven belandde via de paal tegen een hand van een Drielse speler:penalty. Niels Wingels schoot ook deze pingel raak. De thuisclub was terug en alles leek nog mogelijk. Scheidsrechter Rutten uit Nijmegen stak echter een stok tussen de spaken van de Millingse machine. Een tackle van Niels Wingels bestrafte de arbiter met een belachelijke rode kaart. De scheidsrechter maakte daarmee weinig vrienden in het Rijndorp maar met de wedstrijd was het gedaan. Driel kreeg de smaak weer te pakken, zag De Wild in het zijnet schieten en Dennis Knuiman de rebound na een vrije trap positief afronden: 2-4. Alsof het nog niet genoeg was liepen de rood-witten uit tot 2-5. De Wild schoot tegen de lat, Dennis Knuiman de rebound tegen de paal en tot slot haalde Lars Smeenk de trekker over. 

Opstelling SC Millingen  

Paul Hanssen, Rick Wolsing (Bartek Wisniewski), Menno Houkes, Randy Vermeulen, Joris Wingels
(Danny Penninx), Robin van der Hoeven, Frenk Huisman, Tim van den Hurk (aanvoerder), Dave Neijenhuis, Niels Wingels en Sam van der Velden.  

Opstelling RKSV DRIEL: 

Danny Weijman, Rick Beijer, Kelvin Knuiman, Jeroen Peters (Roy van den Dam), Yanick Wijnen, Mick Weijman (Leroy Neumann), Twan Beijer (aanvoerder), Dennis Knuiman, Han Leijser
(Youri van der Welk), Gino de Wild en Lars Smeek.  

Arbiter: Meggie Rutten uit Nijmegen. 

Verslaggever: Hein van de Wal    

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn