SC Millingen 1 - RKSV Brakkenstein 1

Arbiter van Dongen keurde het hoofdveld af waardoor er uitgeweken moest worden naar het kunstgrasveld.

Brakkenstein ging goed van start en stond na 5 minuten al met 1-0 voor. Luud Gerrits kon geheel ongehinderd een corner binnen koppen. Brakkenstein gaf Millingen weinig ruimte waardoor de thuisclub niet uit de verf kwam en aanvallend geen vuist kon maken. De ruststand was 0-1. Na de thee van hetzelfde laken een pak, de bezoekers kwamen geen moment in gevaar. De trap vaste en kopsterke ploeg uit Nijmegen had geen kind aan de SC Millingen lichtgewichten. Luud Gerrits verdubbelde de score tot 0-2. Namens de blauw-zwarten kopte David Rüben rakelings naast en zag Danny Penninx zijn uithaal geblokkeerd worden. Trainer de Winkel verrichtte een dubbele wissel en ging 1 op 1 spelen. Brakkenstein raakte niet onder de indruk en speelde moeiteloos de wedstrijd uit.

Martin de Winkel neemt afscheid aan het eind van het seizoen. De Technische Commissie noemde hem onlangs de trainer met de beste resultaten in de historie van onze club. Daar is niet iedereen het mee eens, per slot van rekening is Frans Janssen twee keer kampioen geweest. De Winkel staat voor een bijna onmogelijke taak om het klassenbehoud te prolongeren. Als hij daarin slaagt dan verdient de man uit de Ooij wel een standbeeld op Sportpark De Hove.

Opstelling SC MILLINGEN:

Paul Hanssen, Bart Scholtens (Jordy Verwaayen), Randy Vermeulen (aanvoerder), Willem van Deelen, Dave Neijenhuis, Frenk Huisman, Menno Houkes (Danny Penninx), Tim van den Hurk
(Stijn Janssen), Niels Wingels, David Rüben en Sam van der Velden.

Verslaggever: Hein van de Wal