Sc Millingen 1 - ONA 53 1

Toen het duel na een zeer zonnige zondagochtend begon kwam er ook wat hemelwater naar beneden.
Millingen begon zonder een aantal basisspelers en Ona had een stel afscheid nemende spelers, Millingen had in de eerste helft een tweetal flinke kansen maar benutte die niet. Na de pauze hetzelfde beeld maar geen doelpunten. Ona ging wisselen en Millingen daarna scoren. David Ruben twee keer en Sam uit een carambollage. Eindstand was dus 3-0 en we eindigen met 23 punten en gaan samen met Groesbeekse Boys de na competitie is.

We spelen op zondag 3 juni aanstaande thuis tegen OSC 1 en de aanvang is 14.30.
Het tweede speelt om 12.00 thuis tegen Groesbeekse Boys 2.
Er is dan ook het inmiddels befaamde volleybal toernooi. Er is parkeer gelegenheid genoeg en fietsen kunnen gestald worden al kan het zijn dat de ruimte aan de zijkant van het clubgebouw gebruikt moet worden. Nadere mededelingen volgen nog.