SC Millingen 1 - HAVO 1

Uitslag: 2 - 1

Millingen pakte voor de tweede achtereenvolgende keer de 3 punten maar mocht daarover niet mopperen want HAVO was vandaag zeker gelijkwaardig.  

De thuisclub ging goed uit de startblokken; David Rüben testte al meteen de keeper van HAVO met een droge knal. En in de 9e minuut kwam de 1-0 op het scorebord. Een corner van Sam van der Velden kopte Willem van Deelen via de onderkant van de lat binnen.  Korte tijd later kwam Van Deelen opnieuw in kansrijke positie maar Remy Razing (de zoon van Eendracht trainer Fred) liet zich nu niet passeren. Na een half uur werden de gasten ook gevaarlijk, Jordi Braam schoot rakelings naast terwijl Sjors Venselaar letterlijk en figuurlijk op`Millingen goalie Haukes stuitte. 
Rust: 1-0  

Na de thee kwamen de bezoekers al snel langszij, een afgeslagen bal kwam voor de voeten van de oud speler van FC Oss: Jordi Braam die de mogelijkheid bekwaam afrondde: 1-1. Millingen had het even moeilijk waardoor HAVO haar kansen rook. De geel zwarten kamen steeds vaker opzetten waarbij iedere corner van Thijs Barten voor gevaar zorgde achterin bij SC Millingen Gelukkig sloeg keeper Chiem Haukes alle ballen ver buiten de zestien. Nadat Sam van der Velden het publiek nog op enkele hoogstandjes getrakteerd had, liet dezelfde speler een prachtige bal richting Niels Wingels vertrekken. Wingels zette voor en we zagen Willem van Deelen als een duveltje uit een doosje de bal in het net tikken: 2-1. Het bleef bij die stand omdat Venselaar en Braam namens HAVO  geen potten meer wisten te breken en Chiem Haukes met de voet een inzet van opnieuw Braam wist te keren.  

In de slotminuut werd het even onvriendelijk maar de prima leidende arbiter van Ewijk had alles in de smiezen en liet zich niet gek maken. HAVO speler Ruud Hendriks kon na een aanslag op Sam van der Velden met rood eerder gaan douchen. Willem van Deelen was vandaag belangrijk voor de thuisclub en staat nu op 3 goals in Millingse dienst.    

Opstelling SC MILLINGEN:   

Chiem Haukes, Robin van der Hoeven, Randy Vermeulen (aanvoerder), Rik Vermeulen,  Dave Neijenhuis, Menno Houkes, Frenk Huisman, Niels Wingels, Willem van Deelen (Rick Wolsing), David Rüben en Sam van der Velden.  

Scheidsrechter Raymond van Ewijk uit Beuningen.  

Verslaggever Hein van de Wal
van de Wal

 

 

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn