Sc Millingen 1- Groesbeekse Boys 1

Uitslag: 1 - 1

Er werd hedenmiddag op het kunstgrasveld gespeeld omdat het hoofdveld veel en veel te zacht was en de keuringen van vrijdagmiddag en zaterdagmiddag niet kon doorstaan.
Groesbeekse Boys begonnen voortvarend en Millingen had het even moeilijk maar gaandeweg werd Millingen iets sterker en beet van zich af. Zo had Sam van der Velden een kleine kans en schoot over en Rik Vermeulen had na een dieptepass het vizier niet scherp genoeg staan, net naast. Niels Wingels schoot later op de goal en weer Sam had een kans maar goalie Jeffrey Hoogenbosch deed ook goed werk .
De rust ging in met 0-0.
Na de verkwikkende thee maakte Millingen in de 14e minuut een fraaie goal na een fraaie combinatie en Rik Vermeulen verschalkte goalie Hoogenbosch in de korte hoek. Dave Kleijnen erkend goalgetter van de Boys schoot even later net over  en in de 22e minuut kregen de Boys een terechte pingel die door Dave Kleijnen onberispelijk werd ingeschoten voor de 1-1.
Daarna gingen beide ploegen voor de winst maar gescoord werd er niet meer. Op basis van de kansen had Millingen moeten winnen, maar dat telt niet. Het geeft Sc Millingen wel weer moed voor de tweede seizoenshelft want dit elftal kan het en wil zich handhaven in de derde klasse.

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn