SC Millingen 1 - Eldenia 1

SC Millingen - Eldenia    0 - 4

Een troosteloze zondagmiddag voor wat betreft het weer ,maar ook voetballend viel er weinig te genieten op De Hove. Gelukkig zagen de toeschouwers wel een prachtige regenboog op het netvlies. SC Millingen begon met Sam van der Velden, die voorlangs schoot en ook wist Tim van den Hurk een voorzet van David Rüben niet te verzilveren. Na een mooie combinatie tussen Sam van der Velden en aanvoerder Van den Hurk kwam de bal voor de voeten van Rick Wolsing. Zijn rollertje leverde geen gevaar op voor de keeper van Eldenia. Namens de zwart-witten schoot Mitch Legerstee naast, maar de volgende aanval leverde wel een goal op. Een corner van de bezoekers werd door linksback Matthijs Huis in ’t Veld in de 40e minuut binnen gekopt: 0-1. Pal vóór rust zagen de supporters de mooiste kans voor SC Millingen, David Rüben bracht de bal voor, Rick Wolsing kopte door en Van der Velden zou afronden, tenminste zo leek het ….. waar de bal bleef mag Joost weten, maar niet in het net.

Na de thee regen, regen en regen, de meeste aanwezigen zochten het clubhuis op en de rest zag Ralph van Bussel net naast de veste van Millingen mikken. Bij een Arnhemse uitval kreeg SC Millingen keeper Hanssen geel na het onderuit halen van de spits van de bezoekers. Eldenia schreeuwde om rood, maar daar ging arbiter Baardman niet in mee. Een kwartier vóór tijd maakte Louan Aarts de 0-2 en was het gedaan met de wedstrijd. De gasten liepen door dezelfde Aarts tien minuten later uit tot 0-3. Tegen sluitingstijd zette invaller Stephan Gezius de 0-4 op het scorebord. Een felle hagelbui zorgde ervoor dat zelfs de die-hards langs de lijn de benen namen. Arbiter Baardman vond het ook genoeg en floot meteen voor het einde. Een wedstrijd voor wat SC Millingen betreft, om snel te vergeten.

Opstelling SC Millingen:
Paul Hanssen, Robin van der Hoeven (Jordy Verwaayen), Menno Houkes, Randy Vermeulen, Dave Neijenhuis (Danny Penninx), Frenk Huisman, Tim van den Hurk (aanvoerder), Rik Vermeulen, Rick Wolsing, David Rüben en Sam van der Velden.

Arbiter:  Patrick Baardman

Verslag: Hein van de Wal
Foto's: Hans Driessen

Klik hier om de foto's te bekijken