Sc Millingen 1 - DSZ 1

Zondag 29 september, nat en nat en een goed bespeelbare grasmat op Sportpark de Hove. Sc Millingen speelde voor het eerst sedert haar bestaan tegen DSZ uit het kleine Boven - Leeuwen.
Zonder Maarten Smits en Rick Wolsing verving hem in de spits.
De wedstrijd kabbelde heen en weer en DSZ liet Millingen komen en helaas gebeurde dat in een veelte laag tempo. Niels Wingels kreeg het ineens, hij keek en mikte goed en het was 1-0. Maar niet veel later kreeg DSZ een pingel omdat Daan Arnts volgens de scheidsrechter van achteren een sliding maakte, wat wel de bal speelde maar ook de tegenstander. Geen VAR dus maar de pingel ging er wel in. Toch ging Millingen de rust in met een voorsprong. Dirk Spann scoorde van dichtbij. De thee voor zover die nog gedronken wordt moet goed gesmaakt hebben, DSZ kwam er wat meer uit en Millingen kreeg wat ruimte. Rick Wolsing scoorde de 3-1 na een draai en kat in het bakkie, nog een kans op 4-1 maar niet benut en dus leefde DSZ nog. Men scoorde de 3-2 en later ook nog de 3-3. Hoe kan zoiets gebeuren?
Goed de aanval maar weer in en na een vrije trap scoorde Daan Arnts de 4-3 en hehe..... maar we waren er nog niet. DSZ scoorde nog de 4-4 maar die werd door de scheidrechter afgekeurd tot opluchting van velen. Ik kan het vanaf de overkant niet waarnemen. Het geluk zat dus mee. En uiteindelijk floot de vervanger scheidsrechter later af. Een gelukkige overwinning en die tellen ook mee.
Aanstaande zondag spelen we uit bij Overasseltse Boys aanvang 14.00 en vertrek bus 12.15 uur vanaf de parkeerplaats.