SC Millingen 1 - DIOSA 1

Uitslag: 6 - 2

Millingen speelde in de eerste helft op zijn elf en dertigste waardoor de toeschouwers bij een  saai
gebeuren aanwezig waren. Het ging rommelig en traag maar tot ieders verbazing stonden de blauw zwarten bij de rust toch met 1-0 voor. DIOSA kreeg een paar prachtige kansen die door Rob Peters en Lauke van Empel niet benut werden. Uit het niets viel aan de andere kant de openingsgoal: Robin van der Hoeven wist het vijandelijke net te vinden: 1-0. 

In deel twee moest je er meteen goed voor gaan zitten om niets te missen. Het begon al met de 2-0 van Maarten Smits. Daarna zagen we liefst 3 fraaie pogingen van DIOSA maar Rob Peters (2x) liet het afweten terwijl een solo van Lauke van Empel meer verdiend had. Millingen liep verder uit. Van heel ver schoot David Rüben de bal naast DIOSA keeper Artz: 3-0. De wedstrijd leek gespeeld maar de geel zwarten dachten daar anders over. Door een strafschop van Ted van den Oever en een kop goal van Thijs Janssen binnen 3 minuten stond er ineens 3-2 op het scorebord. 

Het leek spannend te worden maar ook Millingen kreeg een penalty. Na enig gesteggel schoot Bram Slotboom de bal feilloos binnen: 4-2. Ook Dirk Spann zorgde voor het nodige vuurwerk. Eerst knalde hij tegen de lat en even later schoot hij een vrije trap zo hard in dat DIOSA keeper Rens Artz de bal allen maar omhoog kon stompen. Die werd door Rick Wolsing in gekopt: 5-2. Het was nog niet gedaan. De eindstand werd door Danny Penninx na aangeven van Maarten Smits op 6-2 bepaald. 

Opstelling SC MILLINGEN:   

Chiem Haukes, Randy Vermeulen (aanvoerder) Rick Wolsing), Daan Arnts, Menno Houkes, Robin van der Hoeven (Danny Penninx), Niels Wingels, Bram Slotboom, Dirk Spann, Loek Huisman
(Frenk Huisman), David Rüben en Maarten Smits.    

Opstelling DIOSA:  

Rens Artz, Thijs Jansen, Jordi Hubers (aanvoerder), Twan van Burk (Ted van den Oever), Emre
Aydogan, Lex Jacobs, Tim Theunissen, Tim van Heumen, Rob Peters, Freek de Groot en Lauke van Empel (Danny Valks).  

Verslaggever Hein van de Wal

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn