SC Millingen 1 - Blauw Wit 1

Uitslag: 2 - 1

Millingen speelde een leuke partij voetbal vandaag en dat resulteerde in een 2-1 overwinning. 

Een 6 punten wedstrijd op De Hove. In de 12e minuut kwam de thuisclub al op 1-0. Een vrije trap van Rik Vermeulen kwam bij Willem van Deelen, diens inbreng werd door Mennno Houkes binnen gewerkt:1-0. Millingen ging door maar de ploeg liet Blauw Wit weer in de wedstrijd komen Een diepe bal vanaf Hese kant, viel in de 16 voor de voeten van Frank Litjens. Hij werd neer gehaald door Millingen keeper Haukes: penalty. Rik Bours maakte geen fout 1-1 in de 25e minuut. De thuisclub kreeg een paar mooie kansen. Tim van den Hurk schoot tegen de voet van de Blauw Wit goalie en Willem van Deelen kopte een stuiterbal over. Chiem Haukes hield de gasten in bedwang door een harde knal van Milan van Lent over te tikken. 

Mocht Blauw Wit gedacht hebben dat de kansen gekeerd waren, in de 47e minuut liepen zij opnieuw een dreun op. Een fraaie actie van Tim van den Hurk werd door Sam van der Velden perfect afgerond: 2-1. Millingen kreeg later nog een paar prima mogelijkheden. Sam van der Velden schoot
voorlangs en ook David Rüben wist de bal niet in het net  te krijgen nadat hij de keeper al gepasseerd was. Bij de bezoekers schoot Rik Bours rakelings naast en werd een doelpunt van
Max van de Wijst wegens hands afgekeurd. De slotact was voor Niels Wingels, hij passeerde de keeper van Blauw Wit 10 meter over de middellijn maar toen het lege doel opdoemde  was Blauw Wit verdediger Van Lent hem net te snel af.  

Opstelling SC MILLINGEN:   

Chiem Haukes, Robin van der Hoeven (Bart Scholtens), Randy Vermeulen (aanvoerder), Rik Vermeulen,  Dave Neijenhuis, Menno Houkes, Frenk Huisman, Niels Wingels, Willem van Deelen (David Rüben), Tim van den Hurk), Sam van der Velden (Rick Wolsing).  

Scheidsrechter Gerard de Graaf uit Doesburg.      

Verslaggever Hein van de Wal

 

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn