Overasseltse Boys 1 - SC Millingen 1

Uitslag: 1 - 1

Het eerste kwartier was voor de bezoekers en dat bracht al snel een tweetal mogelijkheden. In de 8e minuut slaagde Niels Wingels er van buiten de 16 in om de bal in het net te werken: 0-1. Daarna zagen we een fraaie slalom van Thom Celissen die Overasselt keeper van Wagenberg ternauwernood kon keren. Het ging van een leien dakje, tenminste tot aan minuut 16. De thuisclub kroop uit haar schulp en dat kwam mede doordat Millingen slordiger en veel te traag ging spelen. Toch waren de beste kansen voor de blauw zwarten, een inzet van Dirk Spann wist de OVB goalie tot corner te verwerken terwijl Bram Slotboom over kopte. Het leek erop dat Millingen met een voorsprong zou gaan rusten maar in de laatste minuut voor de thee wist Bram Meeuwsen (na goed aangeven van Tom Derks) de enige kans van de bewoners van De Passelegt te verzilveren 1-1.

Ook in het tweede hoofdstuk bleef het maar door regenen. Sam van der Velden kwam als invaller in het veld en toonde meteen zijn visitekaartje. Zijn eerste prima actie was gevaarlijk en even later toverde hij de bal op het hoofd van Dirk Spann. De nummer 9 slaagde er vanuit een mooie positie in om het leder voorlangs te koppen in plaats van in de touwen. Na 94 minuten floot arbiter de Jong voor het einde van de wedstrjd - dat gebeurde tijdens een uitval van Overasselt. Dat schoot bij een aantal spelers van de wit zwarten in het verkeerde keelgat waarna zij op de middenstip nog een hartig woordje met de scheidsrechter gingen praten. Het bleef dus bij 1-1, qua kansen had Millingen moeten winnen maar qua voetbal verdiende geen van beide teams de 3 punten.  

Opstelling SC MILLINGEN:   

Chiem Haukes, Rick Wolsing, Daan Arnts, Menno Houkes, David Rüben (aanvoerder), Frenk Huisman, Dirk Spann, Bram Slotboom, Niels Wingels, Maarten Smits en Thom Celissen (Sam van der Velden).  

Opstelling Overasseltse Boys:   

Bart van Wagenberg, Thomas Peeters Weem (aanvoerder), Roel van Eeuwijk, Bart van de Groes, Michiel Peeters Weem (Dennis Jetten), Bram Meeuwsen, Tom Derks,  Guus Peeters Weem, Geert
Janssen, Joep van der Groes (Pieter van Dam) en Milan Nicolasen (Sam Derks).  

Verslaggever Hein van de Wal

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn