ONA'31 1 - SC Millingen 1

Uitslag: 1 - 1

Voetbalboeken met enerverende wisselende avontuurlijke verhalen worden altijd goed verkocht. Het boekwerk SC Millingen seizoen 2017-2018 zal echter weinig aftrek vinden. Daar zijn de belevenissen te eentonig voor zo ook vandaag: goed voetbal, prima kansen maar een rendement van nul komma nul. 

Millingen startte met Chiem Haukes in de goal, Tim van den Hurk als laatste man en Rick Wolsing als pinchhitter. Het eerste half uur was voor de bezoekers. Sam van der Velden kreeg een paar behoorlijke kansen maar stuitte op de paal of op de keeper terwijl er ook nog naast werd geschoten. Ook liet de lichtvoetige linksbuiten een klasse voorzet vertrekken die Rick Wolsing niet wist te verzilveren. Het laatste kwartier van de eerste acte kwam ONA uit de loopgraven. Chiem Haukes moest de handen uit de mouwen steken bij een fraaie knal van Vincent van Ledden. En de topschutter van de thuisclub Dennie Lamers schoof de bal langs Haukes tegen de paal. Vlak vóór rust haalde Niels Wingels snoeihard uit van buiten de 16 maar ONA goalie Jari van de Peppel tikte het leder corner. Rust: 0-0. 

Na de thee had ONA de wind mee maar in de 55e minuut viel de 0-1 – Rik Vermeulen lanceerde Sam van der Velden die deze keer keeper van de Peppel kansloos liet. ONA trok daarna ten aanval en Millingen moest terug, het was bij blauw-zwarten kinderen en vrouwen eerst want de rood witte storm was hevig. Hidde Boonstra kopte net naast waarna een Wagenings doelpunt terecht door de goed leidende arbiter Buurman was afgekeurd. Bij een uitval van Millingen had de wedstrijd beslist kunnen worden, Dave Neijenhuis gaf Sam van der Velden een niet te missen kans maar de laatste weigerde om zijn rechtervoet te gebruiken en schoot met links naast. Aan de andere kant valt dan natuurlijk wel een doelpunt. De verdediging wist de bal niet op tijd weg te krijgen en zag Luuk van der Harst de gelijkmaker in het net knallen: 1-1. Toch had Millingen nog kunnen winnen toen Willem van Deelen de bal bij Sam van der Velden in de voeten schoof maar ….. enfin de afloop weet u.  

Opstelling SC MILLINGEN:  

Chiem Haukes, Robin van der Hoeven, Randy Vermeulen (aanvoerder), Tim van den Hurk, Dave Neijenhuis, Menno Houkes, Frenk Huisman, Niels Wingels, Rick Wolsing, (Danny Penninx), Rik
Vermeulen (Willem van Deelen) en Sam van der Velden.  

Scheidsrechter Johan Buurman ut Beneden Leeuwen

Morgen staat dit verslag ook op Het Gelderse Voetbal. Daarop staan dan ook een prachtige foto's die gemaakt zijn door Geert Vos. 

Verslaggever Hein van de Wal

 

 

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn