NSVV FC KUNDE - SC MILLINGEN

Uitslag: 2 - 2

Millingen ging voor 3 punten op pad maar hield 1 punt over aan de ontmoeting met FC Kunde, met dank aan keeper Chiem Haukes. 

De eerste grote kans pal na de aftrap was voor Maarten Smits. Hij kreeg de bal op een presenteerblaadje van Sam van der Velden maar kopte naast. Kunde deed het beter nauwelijks 1 minuut later knalde Konstantin Kramer van afstand keihard raak: 1-0. Kunde kreeg nog meer mooie kansen door o.a. Jules Houben maar Millingen keeper goalie Haukes was vandaag bijna niet te passeren. Na een half uur spelen kwamen de bezoekers langszij, na een overtreding op Sam van der Velden in het strafschopgebied mocht David Rüben vanaf 11 meter aanleggen. Hij schoot de bal onberispelijk in het net: 1-1. 

Na de thee wilde Millingen wel maar het speelde erg slordig vandaag. Toch leken de 3 punten mee naar de polder te gaan. Maarten Smits zette zijn elftal op voorsprong door een fraaie voorzet van David Rüben geweldig in te koppen: 1-2. De fris spelende studenten gaven echter niet op en lieten zich gelden. Haukes bleef lang overeind maar was kansloos toen Kunde spits Jeroen IJff teveel ruimte kreeg en uithaalde: 2-2.  

Achteraf gezien een terechte uitslag. Maar het had anders uit kunnen pakken als Chiem Haukes niet zo een denderende wedstrijd had gespeeld. De in een nieuwe oranje outfit gestoken sluitpost keerde bijna alles en het was aan twee slippertjes van zijn achterhoede te danken dat zijn blazoen niet ongeschonden bleef.   

Opstelling SC MILLINGEN:   

Chiem Haukes, Menno Houkes, Randy Vermeulen (aanvoerder) (Bram Slotboom), Daan Arnts, David Rüben, Niels Wingels (Danny Penninx), Rik Vermeulen, Dirk Spann, Wllem van Deelen (Robin van der Hoeven), Maarten Smits en Sam van der Velden. 

Verslaggever Hein van de Wal

 

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn