Krayenhoff 1 - SC Millingen 1

Uitslag: 3 - 2

Het was koud aan de Energieweg in Nijmegen en van het voetballen werden de toeschouwers niet warm. Millingen speelde niet denderend vandaag en ging daardoor puntloos naar huis. 

De wedstrijd begon 10 minuten te laat maar dat was voor Millingen nog te vroeg. De eerste 10 minuten waren de bezoekers niet bij de les waardoor ze al meteen tegen een 2-0 achterstand aan keken. Robin Schamp lanceerde eerst Angelo van Elk: 1-0 en kort daarna schoof Moni Chahaibi de bal na een stompbal van keeper Haukes in het net van de blauw zwarten: 2-0. Millingen reageerde goed, Robin van der Hoeven strafte geklungel achterin bij Krayenhoff goed af: 2-1 waarna  aanvoerder Daan Arnts de stand egaliseerde: 2-2. Het leek een leuke middag te worden maar helaas was de koek daarna op. 

De tweede helft bracht weinig goed voetbal, Millingen kon geen vuist maken. Kreeg toch nog een 3 tal mooie kansen maar de bal werd gemist, over gekopt of vanaf 3 meter van het doel in de handen van de keeper geschoten. Namens de thuisclub vertoonde Theo Dams een fraaie solo. hij slalomde langs 4 Millingen verdedigers alsof die er niet stonden en Hakim el Hatri maakte de show af: 3-2. Krayenhoff wilde verder uitlopen maar daar werkte Chiem Haukes niet aan mee, De keeper van Millingen verrichtte een twee tal prima reddingen op inzetten van Angelo van Elk en Kevin Amadeus.

Opstelling SC MILLINGEN:   

Chiem Haukes, Menno Houkes, Rick Wolsing (Bram Slotboom), Daan Arnts (aanvoerder), David Rüben, Niels Wingels, Robin van der Hoeven, Rik Vermeulen, Dirk Spann, Maarten Smits en Sam
van der Velden (Danny Penninx).  

Opstelling KRAYENHOFF:

Jorel Nachtegaal, Dejan Wilkens (Danny Schaap) , Henk Leestemaker, Theo Dams, (aanvoerder) Joey Spierings, Diego Schoenmakers, Robin Schamp, Hakim el Hatri, Moni Chahaibi, Giovanni Wanders (Manciano Kregting) en Angelo van Elk (Kevin Amadeus).  

Verslaggever Hein van de Wal

 

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn