HAVO 1 - SC Millingen 1

Uitslag: 1 - 1

Millingen speelde minder sterk dan afgelopen zondag maar behaalde in de slotfase toch een remise door een goal van invaller Tim van den Hurk.

Millingen had vanavond twee goede periodes: het eerste en het laatste kwartier. Kort na de aftrap kreeg David Rüben de ruimte en een mooie kans om in te schieten. De bal ging keihard naast. HAVO deed het beter en zag in de 15e minuut dat Sjors Venselaar de geel zwarten op voorsprong
zette: 1-0. Millingen was niet scherp, het was drie keer schieten voor 1 Euro waarna de bal uiteindelijk in de woonwijk belandde. Aan Haalderense kant was het Jordi Braam die iedere vrije trap 1 meter te hoog over schoot. 

In de tweede helft zagen we Sam van der Velden rakelings naast schieten. En aan de overzijde was keeper Chiem Haukes de hele avond aan het grabbelen maar de goalie wist wel knap Sjors Venselaar van de 2-0 af te houden. In de 82e minuut kwamen de bezoekers langszij. Een lange bal van Rik Vermeulen arriveerde bij Sam van der Velden op rechts. Hij bracht Tim van den Hurk in
stelling en die schoot het leder prachtig in de touwen: 1-1.  

Het werd nog even pittig, Bram Scholtens liep tegen zijn twee gele kaart en dus rood op. HAVO keeper Steven Paul mocht van geluk spreken dat hij slechts geel kreeg toen hij wel 25 meter het veld in liep om een speler van Millingen een oplawaai te verkopen. In de stand kwam geen verandering meer in een wedstrijd die net voordat het donker werd, was afgelopen. Dave Neijenhuis speelde weer een prima partij als linksachter. 

Opstelling SC MILLINGEN:   

Chiem Haukes, Robin van der Hoeven, Randy Vermeulen (aanvoerder), Rik Vermeulen,  Dave Neijenhuis, Menno Houkes, Frenk Huisman (Tim van den Hurk), Niels Wingels, Willem van Deelen (Bart Scholtens), David Rüben (Rick Wolsing) en Sam van der Velden.  

Àrbiter: Wim Arends uit Hoog Hexel

Verslaggever: Hein van de Wal

NB dit verslag staat ook op Het Gelders Voetbal inclusief een bijbehorende fotoreeks !

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn