G.W.V.V 1 - Sc Millingen 1

Op een zonnige zondagmiddag troffen beide teams zich op Sportpark Buitenham in Varsselder.
Er was voor beide teams niets meer te halen want Rood Wit ontdeed zich van Fc Montferland.
Een rommelige wedstrijd met af en toe een goede aanval en zwak verdedigen van beide teams. Als het 7-8 was geworden had men er ook vrede mee gehad.
Het werd 2-3 en dat was wel verdiend, doelpunten van Maarten Smits, Thom Celissen en de winnende werd door Niels Wingels ingeschoten na twee pogingen.
Sc Millingen is als tweede geeindigd in hun poule en Rood Wit is de winnaar die doorgaat.
Sc Millingen 2 plaatste zich na de 6-2 overwinning op SDOUC 2 wel met 3 overwinningen voor de tweede bekerronde.
Aanstaande zaterdag en  zondag beginnen alle teams voor de jeugd en senioren aan de competitie.
We wensen alle teams heel veel succes.