Eldenia 1 - SC Millingen 1

Uitslag: 3 - 2

Mllingen heeft gevochten voor wat het waard was maar kwam uiteindelijk net te kort waardoor de punten in Arnhem Zuid bleven.

Het publiek zag een leuke pot voetbal vandaag waarbij het spel heen en weer ging. De thuisclub kwam in de 17e minuut op voorsprong. Matthijs Huis in ’t Veld schoot keihard een vrije trap in het Millingse net: 1-0. Tien minuten later stond er weer een remise op het scorebord. Tim van den Hurk was de aangever en Menno Houkes rondde prima af: 1-1. Daarna mocht Huis In ’t Veld nog twee keer uit een vrije trap een kanonskogel afvuren. Millingen keeper Chiem Haukes stond in beide keren op de juiste plaats. Ruststand: 1-1. 

Kort na de pauze trok Ralf van Bussel namens de thuisclub naar voren, met enig geluk bleef hij in balbezit waarna hij de trekker over haalde: 2-1. Na een free kick voor de bezoekers kwam bij de bal na een uitval bij Louan Aarts, de goaltjesdief kreeg weinig ruimte maar wist toch te scoren: 3-1. De wedstrijd leek gespeeld maar Millingen dacht daar anders over. De eerste kans om dichterbij te komen was een penalty. Het vervelende bij SC Millingen is echter dat er niemand een pingel wil nemen. Niels Wingels offerde zich op en zag diens inzet door Eldenia goalie Peters gekeerd worden.

Toch werd het een paar minuten daarna toch 3-2, een schot van Rik Vermeulen werd van richting veranderd en liet Lars Peters kansloos. In slotminuten hield de keeper achtereenvolgens Van den Hurk en Rüben van de verdiende gelijkmaker af. We zagen vandaag een wedstrijd tussen de nummer 2 van de ranglijst (Eldenia) en de ploeg die ene laatste staat. In het veld zag je daar weinig van terug. Millingen was vandaag gelijkwaardig aan Eldenia die nog in the race zijn voor het kampioenschap en de derde periode titel.  

Opstelling SC MILLINGEN:   

Chiem Haukes, Robin van der Hoeven, Randy Vermeulen (aanvoerder), Rik Vermeulen,  Dave Neijenhuis, Frenk Huisman (David Rúben), Menno Houkes, Niels Wingels (Rick Wolsing), Willem van Deelen (Joris Wingels), Tim van den Hurk en Sam van der Velden.  

Opstelling Eldenia:  

Lars Peters, Levi Kramer, Falko Wouters (aanvoerder), Matthijs Huis in ‘t Veld, Jasper Bloem, Mitch Legerstee, Stefan Gezius (Jeroen Ramakers), Ralf van Bussel, Pim Cornelissen (Hannes Poppinghaus), Louan Aarts en Ahmed Bagici (Joey Sardjoe).  

Scheidsrechter André Leushuis uit Goor.      

Verslaggever Hein van de Wal

 

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn