Eendracht'30 1 - SC Millingen 1

Uitslag: 2 - 0

Millingen legde de koploper het vuur aan de schenen maar stond na 90 minuten opnieuw met lege handen. 

Chiem Haukes in de goal van de blauw zwarten begon met een klasse actie, hij wist een prima inzet van Remco Benders te keren. Na een half uur spelen kwamen de gastheren wel op voorsprong, rechtsback Marciano de Zeeuw lanceerde dwars door het midden spits Benders en die was deze keer wel succesvol: 1-0. Namens de bezoekers was het David Rüben die had kunnen scoren maar hij schoot naast terwijl Willem van Deelen bij een fraaie kans te lang aarzelde.  

In de tweede helft was in eerste instantie Eendracht de bovenliggende partij maar hoe langer de wedstrijd duurde hoe meer Millingen het initiatief over nam. Er ontstonden twee prachtige mogelijkheden maar eerst lobte Rüben de bal over de keeper maar naast het doel terwijl Sam van der Velden het leder ook niet in het net wist te krijgen. Eendracht was nog maar 2 keer gevaarlijk, Carlito de Zeeuw schoof de bal tegen de paal en in the dying seconds bepaalde Mels Willems de eindstand op 2-0. 

Ook werd een rechtsgeldig doelpunt van SC Millingen ver in de 2e helft afgekeurd, de arbiter telde de goal niet na vlaggen van de grensrechter van de thuisclub. Oud Eendracht trainer Roy Pool hanteerde de vlag en dat deed hij vrij dubieus. Vandaag werd Millingen er de dupe van mede omdat scheidsrechter Coppens het niet aan durfde om zijn assistent langs de lijn te overrulen. 

Opstelling SC MILLINGEN:   

Chiem Haukes, Robin van der Hoeven, Randy Vermeulen (Bart Scholtens), Tim van den Hurk, Dave
Neijenhuis, Menno Houkes, Frenk Huisman, Niels Wingels, Willem van Deelen (Danny Penninx) David Rüben en Sam van der Velden.  

Scheidsrechter Paul Coppens uit Nijmegen.

Verslaggever Hein van de Wal 

 

 

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn