DIOSA 1 - SC Millingen 1

Uitslag: 1 - 3

Millingen deed in de 1e helft te weinig mee en zag DIOSA in de 24e minuut op voorsprong komen. Na een blunder achterin bij de bezoekers was het Lauke van Empel die keeper Haukes kansloos liet: 1-0. Uit het niets werd pal voor rust de stand gelijk getrokken. David Rüben stond aan de basis, Sam van der Velden zette voor en Maarten Smits tikte de bal binnen: 1-1. 

Na de pauze werden de blauw zwarten meer en meer de baas in het veld. DIOSA keeper Artz moest, in tegenstelling tot de eerste helft, de handen uit de mouwen steken bij o.a. inzetten van Dirk Spann en Thom Celissen. Rick Wolsing zagen we voor en achter, eerst hield hij Lauke van Empel van scoren en kort daarna werd aan de andere kant een kopbal van hem van de lijn gehaald. Millingen claimde twee keer een penalty, bij de overtreding op Niels Wingels kon je nog vraagtekens zetten maar bij het blokkeren van David Rüben had de bal best op de stip gemogen. Arbiter Grisel gaf echter geen krimp.  

Bij een diepe bal van de thuisclub was keeper Chiem Haukes attent en schoot de bal naar voren. Uit een daarop gevolgde vrije trap was het Sam van der Velden die op het randje van buitenspel met een boogbal DIOSA keeper Artz wist te passeren: 1-2. Dat gebeurde in de 87e minuut en op het scheiden van de markt was het opnieuw Sam van der Velden die een fraaie combinatie met Niels Wingels afrondde. Eindstand: 1-3.  

Opstelling SC MILLINGEN:   

Chiem Haukes, David Rüben (aanvoerder), Daan Arnts, Bram Slotboom, Rick Wolsing, Dirk Spann, Frenk Huisman (Thom Celissen), Menno Houkes, Niels Wingels, Maarten Smits en Sam van der Velden.     

Opstelling DIOSA:   

Rens Artz, Freek de Groot, Ramon Sanders, Thijs Jansen (Danny Valks), Emre Aydogan, Jordi Hubers, Tim van Heumen, Tim Theunissen (aanvoerder), Ted van den Oever, Lauke van Empel en Rob Peters.   

Verslaggever Hein van de Wal

 

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn