DIOSA 1 - SC Millingen 1

Uitslag: 0 - 3

Keeper Haukes verscheen te laat op het appél waardoor Niels Agelink vandaag de keepershandschoenen aan mocht trekken. Hij maakte zich meteen onsterfelijk door in de 2e minuut een penalty van Ted van den Oever te keren. DIOSA had in de competitie nog niet gescoord en daar zou vandaag geen verandering in komen.  

De thuisclub kreeg de pingel toegewezen na een overtreding van Randy Vermeulen op Rob Peters. Weliswaar een lichte aanraking maar het gebeurde binnen de 16 en dan gaat de bal op de stip. DIOSA raakte even in een dip en Millingen maakte daar gretig beruik van. Na slechte opbouw bij de thuisclub kwam de bal bij Rik Vermeulen en die lanceerde Sam van der Velden. Die maakte geen
fout en liet keeper Artz kansloos: 0-1. De geel-zwarten kwamen daarna weer beter in de wedstrijd. Een mooie kans werd gemist door Lex Jacobs terwijl Ted van den Oever de bal op de paal naast keeper Agelink mikte. Vlak voor de thee zagen we nog een prachtige combinatie van de blauw zwarten. Dirk Spann was de aanstichter, Niels Wingels zorgde in 1 keer voor een verlenging waarna Menno Houkes net naast schoot. 

In de tweede helft bleef de opbouw DIOSA achtervolgen, nu zat Robin van der Hoeven er tussen die het leder bij Sam van der Velden inleverde. De snelle spits liet opnieuw het vijandelijke net trillen: 0-2. De wedstrijd was daarna snel gespeeld. Eerst kopte Twan van Burk namens de gastheren nog
over en even later viel de deur op slot. Het was Niels Wingels die met een droge knal de eindstand op 0-3 bepaalde. Over en uit. De rest van de tijd werd opgevuld met 3 wissels aan beide kanten waardoor we bij SC Millingen de jongelingen: Loek Huisman en Noud Reekers ook in actie zagen. 

Opstelling SC MILLINGEN:   

Niels Agelink, Menno Houkes (Noud Reekers), Randy Vermeulen (aanvoerder), Daan Arnts, Rick Wolsing, Niels Wingels (Danny Penninx), Robin van der Hoeven, Rik Vermeulen (Loek Huisman), Dirk Spann, Maarten Smits en Sam van der Velden.   

Opstelling DIOSA:

Rens Artz, Thijs Jansen, Jordi Hubers (Freek de Groot), Twan van Burk (aanvoerder), Emre
Aydogan, Lex Jacobs, Tim Theunissen, Tim van Heumen, Rob Peters (Max Jacobs), Ted van den Oever (Ruud van Beuningen) en Lauke van Empel. 

Verslaggever Hein van de Wal

 

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn