Dio '30 1 - SC Millingen 1

Uitslag: 4 - 1


Koploper DIO’30 was vandaag een maatje te groot voor SC Millingen en won verdiend met 4-1. 

De bezoekers kwamen nog wel op voorsprong, deden de eerste helft aardig mee maar hadden in de tweede act niets meer te vertellen. 0-1 kwam in de 13e minuut op het scorebord. Joris Wingels zag zijn corner rechtstreeks in het Drutense net binnen vallen mede omdat keeper Degen nergens te bekennen was. De thuisclub sloeg meteen terug Lars van Mill wist een pass van Roy de Ruiter te verzilveren: 1-1. En in de 37e minuut werd het 2-1, een diepe bal vanuit de helft van DIO’30 bereikte Arthur van den Eeckhout  De scherpschutter kreeg veel te veel ruimte en haalde vanaf de rand van de zestien in een keer uit. Dat betekende zijn 8e seizoentreffer. Daar werd de rust mee bereikt. 

In de tweede helft was het eenrichtingsverkeer naar de veste van Millingen keeper Paul Hanssen. Eerst zagen we pal achter elkaar liefst 5 corners voor de rood-witten. Daarna viel de 3-1: Davy van Versseveld kon koppend de hoek uitzoeken na een voorzet van man-of-the match De Ruiter. En twintig minuten voor het laatste fluitsignaal werd de eindstand bepaald op:4-1. Paul Frenken schoof een niet te missen assist van Yannis Ngola in de touwen. 

Volgende week treft Millingen in Eendracht’30 een gelijkwaardig tegenstander. Dan zullen er punten moeten worden behaald. De laatste 3 wedstrijden kregen de blauw-zwarten liefst 12 goals tegen en dat is te veel. Trainer De Winkel heeft nog 1 week de tijd om de gaten in defensie te dichten.  

Opstelling SC MILLINGEN:   

Paul Hanssen, Robin van der Hoeven (Jordy Verwaayen), Menno Houkes, Randy Vermeulen, Joris Wingels (Rick Wolsing), Dirk Spann (Danny Penninx), Frenk Huisman, Tim van den Hurk (aanvoerder), Dave Nijenhuis, Maarten Smits en Sam van der Velden.  

Opstelling DIO’30:  

Nick Degen, Jelle Hoes, Glen Dibbets, Willem Vos, Juul Janssen (Luc Verhoeven), Lars van Mill, Michel Falize (aanvoerder), Paul Frenken (Franco Kleinschiphorst). Roy de Ruiter, Arthur van den Eeckhout (Yannis Gnola) en Davy van Verseveld.  

Arbiter: Chris van der Zwan uit Beneden-Leeuwen.     

Verslag: Hein van de Wal

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn