Blauw Wit 1 - SC Millingen 1

Uitslag: 5 - 0

Met de rust stond het na een gelijk opgaande 1e helft nog 0-0. In het tweede hoofdstuk kreeg Millingen alsnog 5 goals om de oren.  

Blauw Wit keeper Coenders zag voor de rust Millingen 2 keer goed bezig. Eerst keerde hij een inzet van Sam van der Velden waarna de rebound van Dave Neijenhuis van de lijn werd gekopt. Daarna zorgde een kopbal van Sam van der Velden na een voorzet van Robin van der Hoeven nog voor gevaar. Daarmee was het kruit van de bezoekers verschoten. Millingen sluitpost Hanssen hield zijn doel schoon door een duo kansen van Blauw Wit uit zijn hok te ranselen.   

Na de thee kwam de thuisclub al snel op 1-0: Danny Burgers kopte een vrije trap van Luuk Arntz binnen. En kort daarna stond er 2-0 op het scorebord. Maarten van Breda verlengde op de grond liggend een inzet van opnieuw Arntz. Na een rode kaart voor Robin van der Hoeven was het helemaal gedaan met de wedstrijd. Pim Martens, Mike Dibbets en Milan van Lent bepaalden achtereenvolgens de eindstand op 5-0. Maar dat hebben een aantal teleurgestelde supporters uit het Rijndorp niet meer mee gemaakt. Zij kozen al ruim vóór het eindsignaal eieren voor hun geld. 

Opnieuw geen blauw zwarte goals vandaag in Nijmegen. Wederom stond de aanval, voor zover die aanwezig was, droog. Als je in 90 minuten voetbal maar anderhalve kans weet te scheppen dan weet je dat het een moeilijke middag wordt. Blauw Wit speelde ook niet geweldig maar was over de hele linie wat slimmer en effectiever waardoor de punten op De Schoonhorst bleven al was de overwinning ietwat geflatteerd. Volgende week zondag staat de match: ONA’53 tegen SC Millingen in Wageningen op het programma, de nummer ene laatst tegen de rode lantaarn drager in de Derde Klasse D.   

Opstelling SC MILLINGEN:   

Paul Hanssen, Robin van der Hoeven, Menno Houkes, Willem van Deelen, Dave Neijenhuis, Frenk
Huisman, Tim van den Hurk (aanvoerder), Rik Vermeulen, Niels Wingels (Joris Wingels), David Rüben en Sam van der Velden.  

Opstelling BLAUW WIT:  

Niels Coenders, Maarten van Breda (Yannick Stegehuis), Aáron Eijkhout, Danny Burgers, Kamar Fernandez (Pim Martens), Mike Dibbets, Rik Bours (aanvoerder), Wouter van Wylick, Milan van Lent, Sam Jacobs (Frank Litjens) en Luuk Arntz. 

Arbiter: Roy Janssen uit Molenhoek.    


Verslaggever: Hein van de Wal

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn