BLAUW WIT 1 - SC MILLINGEN 1

Uitslag: 3 - 1

BLAUW WIT  -  SC MILLINGEN                 3-1 door Hein van de Wal

Millingen speelde vandaag in de geel-blauwe Circus Sarrasani outfit en dat leverde opnieuw geen enkel punt op.

De toeschouwers betaalden € 4.= per kaartje maar dat was vandaag veel teveel van het goede. Vooral SC Millingen maakte in de eerste helft een allerbelabberdste indruk en stond daardoor
met de rust met 2-0 achter. De thuisclub kwam in de 12e minuut op 1-0 door een benutte strafschop van Rik Bours. Keeper Sanders vloerde Martijn Peters in de 16 en daar was geen discussie over mogelijk. Sanders hield daarna Peters nog twee keer van scoren af maar was kansloos bij een inzet van Harm Franken pal voor de thee: 2-0. Millingen stelde er bitter weinig tegenover in de eerste helft.

De bezoekers kwamen in de tweede akte beter uit de verf en kwamen door Tim van den Hurk, die een voorzet van Sam van der Velden benutte, terug tot 2-1. Er leek meer in te zitten maar het zat met name Van den Hurk verder niet mee. Daarnaast gaf arbiter Donners Millingen geen penalty bij een handsbal en keurde de kwistig met gele kaarten zwaaiende leidsman een Millingse goal om onduidelijke redenen af. Twan Arnts, Joris Weeren en Van der Velden wisten de spaarzame kansen niet te benutten. Dan valt een doelpunt aan de andere kant en wel door Rick Bentvelsen die de eindstand op 3-1 bepaalde.  

Millingen had nog 1 punt nodig om zich veilig te stellen en dat lukt vandaag van geen kant. Zondag komt Beuningse Boys op bezoek en dan zal er uit een ander vaatje getapt moeten worden door de blauw-zwarten als ze 1 of meer punten in eigen huis willen houden.    

Opstelling SC MILLINGEN:  

Jeroen Sanders, Robin van der Hoeven, Randy Vermeulen, Daan Arnts (aanvoerder), Rick Wolsing (Twan Arnts), Joris Weeren, Niels Wingels, Rik Vermeulen, Tim van den Hurk, Maarten Smits en Sam van der Velden.  

Arbiter: Christian Donners uit Nijmegen 

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn