Beuningse Boys 1 - SC Millingen 1

Uitslag: 0 - 0

Verslaggever: Hein van de Wal 

SC Millingen heeft een prima trainingskamp in Salou achter de rug en kijkt positief uit naar de tweede competitiehelft. Vooraf tekende men voor 1 punt in Beuningen maar het hadden er ook 3 kunnen zijn. Volgens de ranglijst stonden de Boys op de 4e plaats en de bezoekers helemaal onderaan. Daar zag het op het veld niet naar uit, integendeel als er een ploeg was die recht had op de overwinning dan was het SC Millingen. Goals maken blijft echter een obsessie voorde blauw-zwarten die zelfs een strafschop niet wisten te benutten.  

Pal na de aftrap was het David Ruben die rakelings naast schoot terwijl dezelfde speler kort daarna de keeper van Beuningen op zijn weg zag. Veel corners voor de gasten maar het leverde helemaal geen rendement op voor Millingen. Geen enkele hoekschop leverde een gevaarlijke situatie op voor de veste van keeper van Lierop. De thuisclub kwam er aanvallend niet aan te pas daar een door Randy Vermeulen goed georganiseerde achterhoede geen krimp gaf. Jacky Dobson was de enige tegenstander die in schietpositie kwam maar dat leverde geen gevaar op. Aan de andere kant schoot Niels Wingels pal voor de thee de bal uit een vrije trap tegen de lat. 

Rust: 0-0, in de 49e minuut mocht Niels Wingels vanaf 11 meter aanleggen, hij schoof de bal goed in de hoek meer Beuningen keeper Tim van Lierop verrichte een klasse redding en tikte de bal corner. Ook in episode 2 konden de Boys geen potten breken, Millingen keeper Paul Hanssen had een rustige middag maar moest wel de handen uit de mouwen steken toen Jurrien Aalbers hem wilde passeren. Millingen speelde een leuke partij voetbal vandaag en dat belooft wat voor de komende weken. Millingen penningmeester Toon Wolsing nam de hoofdprijs van de loterij: een levensmiddelenpakket mee naar huis. Daar kwam echter Millingse hulp bij van pas want het bestuur van Beuningse Boys verzocht uw verslaggever om de trekking te willen verrichten.    

Opstelling SC MILLINGEN:   

Paul Hanssen, Bart Scholtens (Jordy Verwaayen, Stijn Janssen), Randy Vermeulen (aanvoerder),
Willem van Deelen, Dave Neijenhuis, Frenk Huisman, Menno Houkes, Rick Wolsing, Niels Wingels (Danny Penninx), David Rüben en Sam van der Velden.  

Opstelling BEUNINGSE BOYS:  

Tim van Lierop, Bram Broekman, Bram Langedijk (aanvoerder), Troy Wagenaar, Arvid Daniels, Ricardo van`Herreveld (Jasper Bruisten), Jacky Dobson (Boy in den Bosch), Jurrien Aalbers,
Luuk Konning, (Nick in den Bosch), Glenn Muller en Perrin Muller.

Arbiter: Herman Hofman uit Bennekom     

 

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn