VITESSE'08 1 - SC MILLINGEN 1

Op Maandag 17 april (Tweede Paasdag) staat er voor SC Millingen een uitwedstrijd op het programma. Dan spelen we in Gennep tegen Vitesse’08.        

Een nieuw item kan er dan in het geschiedenisboek van de blauw-zwarten bijgeschreven worden. Voor het eerst in competitie verband namelijk zal er aan de boorden van de Niers in Gennep gespeeld worden. Onze tegenstander van vandaag staat bekend als een voetbalbolwerk in de kop van Noord-Limburg. Jarenlang kwamen de tegenstanders van Vitesse’08 uit de zuidelijke regionen
maar dit seizoen moest men de blikken naar het Noorden wenden. Dat ging de oranje-zwarten
in eerste instantie prima af want de club behaalde uit de eerste competitiehelft 21 punten en had daarmee halverwege 10 punten voorsprong op Millingen.

Na de Kerst liep het wat minder bij onze tegenstander van vandaag met als gevolg dat er nog maar 4 punten verschil zijn tussen beide clubs (28 ten opzichte van 24). Vitesse won wel de laatste wedstrijd thuis tegen SML met 3-0. De eerste ontmoeting op De Hove leverde een 4-1 zege op voor de bezoekers. Millingen is in bloedvorm en pakte 12 punten de afgelopen 4 weken. Een prachtige prestatie. Trainer De Winkel heeft een team in het veld staan dat staat als een huis. Er wordt volop gescoord en de achterhoede: Robin van der Hoeven, Randy Vermeulen, Daan Arnts en Rick Wolsing geven weinig weg. Tweede Paasdag weten we of dat Millingen aan deze serie een vervolg kan geven.

De wedstrijd op Sportpark De Heijkuul in Gennep begint om 14.30 uur en als scheidsrechter is de heer Ron Kerkhof uit Nuland door de KNVB aangesteld. De spelersbus vertrekt om 12.40 uur vanaf de Hoefseweg.

 

 

 

 

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn