UHC 1 - SC Millingen 1

Op zondag 30 september staat er voor SC Millingen een uitwedstrijd op het programma. Dan spelen we in Hernen tegen UHC.         

Millingen heeft sinds de oprichting in 1997 tegen 67 verschillende clubs in competitieverband
gespeeld. Dit seizoen komen er nog een paar nieuwe tegenstanders bij. Een daarvan is UHC. Een vereniging die in 1999 is ontstaan uit een fusie tussen UNI uit Bergharen en Hernani uit Hernen. De club speelt sinds 2017 in de 4e klasse. Trainer Ricky Erkelens staat voor het 2e jaar aan het roer. De
eerste match voor de competitie verloren de geel-blauwen in Puiflijk met 3-0 van SCP. Maar Millingen moet oppassen want onze opponent van vandaag heeft een paar gevaarlijke spitsen. Mark Hendriks is altijd scherp en Jordy Hachmang moet je zeker in de gaten houden. De aanvaller die vroeger uitkwam voor ZVV’56 uit Apeldoorn, heeft in de afgelopen 3 jaar namens UHC liefst 74 keer het vijandelijke net weten te vinden. 

SC Millingen had afgelopen zondag kunnen winnen maar liet de bezoekers SV Nijmegen toch
ontsnappen waardoor er een 3-3 eindstand na 90 minuten op het scorebord stond. Onnodig puntenverlies waardoor trainer Sven Jeüriens zijn debuut slechts met 1 punt in plaats van 3 stuks kon vieren. De teruggekeerde Maarten Smits scoorde twee keer en is nu aardig op weg naar 100 competitie doelpunten in het blauw-zwarte shirt. Voor het eerst dus op naar Hernen in Maas en Waal. Vanaf Wijchen komend vóór het kasteel rechtsaf slaan dan kan het niet missen. Er worden ook zondag behoorlijk wat supporters uit het Rijndorp verwacht.  

De wedstrijd op Sportpark Schaarweide in Hernen begint om 14.30 uur. De spelersbus komt om 12.30 uur voor rijden aan de Hoefseweg en vertrekt om 12.45 uur.  

 

 

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn