SV Nijmegen 1 - SC Millingen 1

Op zondag 10 februari staat er voor SC Millingen een uitwedstrijd op het programma. Dan speler we in Nijmegen tegen de gelijknamige club.  

Een lastige tegenstander voor Millingen. De kloof tussen beide clubs lijkt heel groot: 9 punten maar feit is dat onze tegenstander van vandaag 3 wedstrijden minder heeft gespeeld, tel uit je winst.. De rood-zwarten scoren er lustig op los en hebben in Jordy Goudt, Angelo Knoop en Jamie Golsby een paar jongens die de bal gemakkelijk in het vijandelijke net weten te droppen. Niet alleen werd er tegen DIOSA en UHC 4 keer gescoord zelfs titelkandidaat Groesbeekse Boys kreeg er in Nijmegen 3 om de oren. Millingen zal dus op zijn tellen moeten passen.   

De eerste wedstrijd in het Rijndorp leverde een 3-3 gelijkspel op Millingen liet toen de zege uit handen glippen want tegen 10 man werd na de rust een 3-1 voorsprong weg gegeven. De blauw-zwarten vertoeven  in de bovenste regionen van de ranglijst en hebben prima zicht op zowel koploper Ewijk als Groesbeekse Boys. Afgelopen zondag slaagde het team er niet in om een 1-0 voorsprong vast te houden tot de 90e minuut waardoor Ewijk weer iets uitliep. De verschillen zijn echter klein, vandaag speelt ook Groesbeekse Boys tegen Ewijk en kan het bovenin zomaar weer
iets in of uit elkaar schuiven. 

De wedstrijd op het Sportpark aan de Oscar Carré straat begint om 14.30 uur. De KNVB heeft de heer Cees Neelis uit Angeren als leidsman aangesteld. De spelersbus komt om 12.50 uur voor rijden aan de Hoefseweg en vertrekt om 13.00 uur.
 

Hein van de Wal

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn