SV Hatert 1 - SC Millingen 1


Op zondag 6 mei staat er voor SC Millingen een uitwedstrijd op het programma. Dan spelen we in Nijmegen tegen SV Hatert. 

De eerder afgelaste match tussen beide teams staat voor komend weekend opnieuw op de rol. Zowel Hatert als Millingen staan vrij onderin de ranglijst van Derde Klasse D. Maar ze hebben beiden de afgelopen weken wel de nodige punten binnen gehaald. Door de inhaalwedstrijd bij Driel met 1-0 te winnen is Hatert inmiddels langszij Blauw Wit gekomen. De rood-blauwen hebben daarnaast ook nog 1 wedstrijd minder gespeeld. De eerste onderlinge ontmoeting op De Hove werd door SV Hatert met 3-2 gewonnen. Clubtopscorer Chieljan Neijman scoorde toen twee keer en staat nu totaal op 7 doelpunten.

Voor Millingen staan er nog 4 uitermate belangrijke wedstrijden op het programma. De thuisnederlaag tegen Beuningse Boys buiten beschouwing gelaten, draait de club uit het Rijndorp de laatste weken als een tierelier. In de laatste 7 wedstrijden werden er liefst 12 punten behaald en door het benutten van de kansen is het scorend vermogen ook de positieve richting uitgegaan. Het publiek kan een super spannende partij voetbal tegemoet zien. Hatert trainer Zsolt Kovacs heeft de kaarten voor zijn pokerspel opnieuw geschud maar wij weten dat Martin de Winkel altijd nog enkele jokers achter de hand houdt.        

De wedstrijd op het Sportpark aan de Winkelsteegseweg in Nijmegen begint om 14.00 uur. Door de KNVB is de heer Herman Hofman uit Bennekom als scheidsrechter aangesteld. De spelersbus komt om 12.20 uur voor rijden aan de Hoefseweg.

 

 

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn