SML 1 - SC MILLINGEN 1

Op Zondag 14 mei staat er voor SC Millingen een uitwedstrijd op het programma. Dan spelen we in Arnhem tegen SML.                

Het laatste potje competitievoetbal in de huidige voetbaljaargang voor SC Millingen. Tegenstander SML kan nog kampioen worden en rechtstreeks promoveren of dit laatste afdwingen via de nacompetitie. Met de winterstop stonden de Arnhemmers er florissant voor en leken voor de hoofdprijs te gaan. Door een behoorlijke dip met 4 nederlagen binnen 5 wedstrijden achter elkaar kwam er echter de klad in. Doordat daarna Union het daarna af liet weten is er nog volop spanning boven aan de ranglijst. Als Union thuis van Vitesse’08 wint, is het een verloren zaak voor SML maar bij iedere andere uitslag is het nog niet gedaan.  Wel zullen de zwart-witten dan niet mogen verliezen van SC Millingen.

Millingen kan vrijuit voetballen en dan kan er zomaar een verrassing uit de bus rollen want als de blauw-zwarte machine eenmaal draait dan krijgt iedere tegenstander het moeilijk. De ploeg won twee keer van DIO’30 en liet Union in Malden alle hoeken ven het veld zien. Van de laatste 8 wedstrijden werden er 5 gewonnen en werd er twee keer gelijk gespeeld met een doelpunten productie van 21 goals. De eerste onderlinge ontmoeting op De Hove eindigde in 2-2. Zondag dus de laatste kans voor de supporters om SC Millingen in de huidige samenstelling aan het werk te zien.

De wedstrijd op Sportpark De Bakenberg in Arnhem-Noord begint om 14.30 uur en als scheidsrechter is de heer Niek Meekes uit Groenlo door de KNVB aangesteld. De spelersbus vertrekt om 12.25 uur vanaf de Hoefseweg. 

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn