SCP 1 - SC Millingen 1

Op zondag 24 maart staat er voor SC Millingen een uitwedstrijd op het programma. Dan speler we in Puiflijk tegen SCP.   

Onze opponent van vandaag had een voortreffelijke start van de competitie. Uit de eerste 4 wedstrijden werden er liefst 10 punten behaald. Daarna kwam de klad erin en werden er nogmaals 10 punten behaald maar dit keer uit de volgende 11 wedstrijden. Vanwege de teleurstellende resultaten nam de club afscheid van trainer Gerard van Zwam. De honneurs in de dug out worden sindsdien waargenomen door oud speler Jonny Kraayveld en kompaan sponsor Rob van Oijen.  

De meeste clubs zijn net over de helft van de competitie maar SC Millingen heeft er al 2/3 opzitten. Hoe is de stand van zaken op dit moment: WVW  staat er onderin hopeloos voor maar bovenin is het nog superspannend. De eerste periodetitel gaat tussen Groesbeekse Boys en Ewijk maar is door afgelastingen nog niet beslist. In de tweede periode staat SCE er riant voor. De kans dat Millingen nog mee doet om het zilverwerk is erg klein geworden .  

De wedstrijd op het Sportpark Schravenhof in Puiflijk begint om 14.00 uur. Door de KNVB is de heer Alwin Steeg uit Beuningen als leidsman aangesteld. De spelersbus komt om 12.00 uur voor rijden aan de Hoefseweg en vertrekt om 12.15 uur.  

Hein van de Wal

 

 

 

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn