SC Millingen 1 - WVW 1

Op zondag 14 april staat er voor SC Millingen een thuiswedstrijd op het programma. In eigen huis spelen we dan tegen WVW uit Weurt.  

Vandaag komt de drager van de rode lantaarn naar het Rijndorp. De rood blauwen kennen een zeer teleurstellend seizoen. Tot en met afgelopen zondag heeft de club slechts 1 punt behaald en dat gebeurde in Puiflijk tegen SCP (1-1) Al de andere wedstrijden werden verloren. Een gedeelte komt dat door te weinig kwaliteit en aan de andere kant hebben de nodige blessures het team parten gespeeld. Oud trainer van SC Millingen Tonny van den Broek is technisch coördinator bij onze tegenstander van vandaag. 

Voor Millingen is het belangrijk dat er gewonnen wordt. Met nog 5 wedstrijden te gaan, is de kans dat de blauw zwarten aan de nacompetitie voor promotie mee mogen doen nog altijd aanwezig. Voor de tweede periode doet Millingen nog steeds mee terwijl ook plaats 3 in de eindstand belangrijk kan zijn. Na zondag a.s. speelt het team van trainer Sven Jeuriëns achter elkaar nog tegen de concurrenten: SCE (uit), NSVV Kunde (thuis) en Ewijk uit. Op de slotdag tenslotte komt DIOSA nog bij ons op bezoek.   

De wedstrijd op Sportpark De Hove begint om 14.00 uur.  

Hein van de Wal

 

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn