SC MILLINGEN 1 - VIANEN VOORUIT 1

Voor SC Millingen staat op zondag 23 april een thuiswedstrijd op het programma. Op de Hove spelen we dan tegen Vianen Vooruit.         

Het derde en laatste nieuwe gezicht in Millingen dit seizoen en wel de rood-witten uit het land van Cuyk. De ploeg staat op de derde plaats van de ranglijst en gaat nog steeds voor de nacompetitie. Het is een fysiek sterk team met Mark en Roy Daamen, een prima keeper in Remco Loeffen en verder Rob van Raay die de bal bij de spitsen aflevert. En Rik Willemsen natuurlijk die onlangs werd uitgeroepen tot Clubheld van de Amateursport 2016 in de Gemeente Cuyk. De aanvoerder van Vianen is topscorer van zijn club waarbij hij de meeste goals met het hoofd maakt. Zo ook toen hij in Vianen tegen SC Millingen in de 90e minuut de gelijkmaker binnen kopte.

Millingen is nog steeds in goede doen. Bijna werd er gewonnen in Gennep tot dat Vitesse’08 in de een na laatste minuut nog langszij kwam. Met 13 punten uit de laatste 5 wedstrijden kunnen de blauw-zwarten terug kijken op een geweldige reeks waardoor de degradatiezorgen een heel eind uit zicht zijn. Maar met nog 4 wedstrijden te gaan is het nog niet gedaan. Tegen Vianen zal het net zoals eerder in Brabant een levendige spannende pot voetbal kunnen worden. De thuisclub heeft zeker kansen op de overwinning maar dan zal men de spelhervattingen van de gasten zoveel mogelijk moeten zien te beperken. Met andere woorden geen onnodige vrije trappen veroorzaken en corners weg geven want die zorgen altijd voor veel gevaar waarbij met name de eerder genoemde Willemsen een hoofdrol zal spelen.

Er wordt om 14.30 uur afgetrapt op Sportpark De Hove en de heer Oscar Mentink, een jonge talentvol arbiter, uit Hengelo (Gld) is door de KNVB als leidsman aangesteld.  

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn