SC Millingen 1 - UHC 1

 Voor SC Millingen staat er komende zondag 17 februari een thuiswedstrijd op het programma. Dan komt UHC uit Hernen/Bergharen op bezoek.     

Het publiek uit het Rijndorp kan voor het eerst de geel blauwen van UHC in competitieverband aan
het werk zien. Onze tegenstander heeft 11 punten uit 11 wedstrijden verzameld en heeft (net zoals vorige week Nijmegen) 3 keer minder gespeeld dan SC Millingen. Trainer Ricky Erkelens neemt op het eind van het seizoen afscheid en vertrekt naar Cabauw uit Lopik. Club topscorer is Jordy Hachmang die 9 x doeltreffend was. Van de negen goals werden er trouwens 3 gescoord in de eerste wedstrijd tegen SC Millingen ! 

Millingen speelde in Hernen de slechtste wedstrijd van de huidige voetbaljaargang. Met 4-1 gingen de blauw zwarten de boot in. Ook afgelopen zondag liep het niet best in de eerste helft bij Nijmegen uit. Je kunt je dan ook afvragen of dat Millingen wel genoeg in huis heeft om met de andere titelkandidaten gelijk op te gaan. We verwachten zondag een ploeg in actie te zien die de 4-1 nederlaag recht gaat zetten. Daarna is het team 2 weken vrij want de volgende match staat pas op 10 maart in Oosterhout op het programma.  

De wedstrijd op Sportpark De Hove in Millingen begint om 14.00 uur. De KNVB heeft de heer Bas ten Berge uit Almelo als scheidsrechter aangesteld.    

Hein van de Wal

 

 

 

 

 

 

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn