SC Millingen 1 - Trekvogels 1

Voor SC Millingen staat op zondag 1 oktober een thuiswedstrijd op het programma. Op de Hove spelen we dan tegen Trekvogels uit Nijmegen. Twee keer voetballen tegen de boys van de Kwakkenberg leverde vorig seizoen beide keren een domper op voor SC Millingen. In Nijmegen voetbalden de blauw-zwarten prima maar het maakte de bal niet rijp voor de touwen. Trekvogels was toen veel slagvaardiger en won (te) ruim met 5-0. Ook op de Hove nam de ploeg van trainer Dinand van Haaren dankzij een betere inzet de 3 punten mee met een 3-1 overwinning. Bij Trekvogels zijn: Justin Schuurman en Nick Arts niet meer aanwezig maar wel zullen Koen Lensen en Jesse Wattimury (vorig seizoen de plaaggeesten van Millingen) acte-de présence geven. Afgelopen zondag verloor Trekvogels thuis met 3-1 van Eldenia.

Millingen nam in Brakkenstein 1 punt mee naar huis maar een zege aan de Heemraadstraat lag binnen bereik. Het jonge team met een gemiddelde leeftijd van 21 jaar speelde alsof men al geruime tijd samen voetbalde. Het SC Millingen “nieuwe stijl” vond elkaar gemakkelijk en kende slechte 1 manco en dat was het afronden van de kansen. Zondag kan het eigen publiek in competitieverband van die jeugdige veulens genieten. Trekvogels zal niets cadeau geven maar het zou mooi zijn als de thuisclub revanche kan nemen voor die twee bovengenoemde nederlagen.  

Er wordt om 14.30 uur afgetrapt op Sportpark De Hove en de heer Johan Buurman uit Beneden-Leeuwen is door de KNVB als leidsman aangesteld.  

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn